Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Ovia ja ikkunoita


Ihania, persoonallisia, vanhoja sekä yksi uusi. Paljon nähneitä. Tällaisia löytyy meidän pihapiiristä. Mitkään näistä ei ole parit, eli kaikki on eri rakennuksista. Aitoista, navetasta, leikkimökistä, taloista. Lisää irrallisia ovia ja ikkunoitakin on, niille täytyy miettiä sopivia käyttötarkoituksia..

7 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Eikä, ihania!!! Suoraan sanottuna, olen vähän kade... :). Minulla on tontilla vain yksi rakennus, talo, muut rakennuksen ovat kaikki tuhoutuneet tai purettu aikojen kuluessa. Ai niin, onhan tuo huussi, onneksi. Sauna on uusi jalassauna. Puuvaja ainakin puuttuu ja se nikkarinpaja. Teillä on kyllä tosi hienoa siellä, ja loistavaa kun arvostatte vanhoja rakennuksia ja osia.

"Kantriina" kirjoitti...

Miullakin taitaa naama vihertää :)... niin paljon kaikkea kaunista teidän pihapiiristä löytyy <3

Terkuin,
Kantriina

Jossu kirjoitti...

Minäkin haluaisin tuollaisia ikkunoita meidän pihapiiriin!
Meillä on kaikki samanlaisia tavis talopaketti-ikkunoita:(
No leikkimökissä on pienet omatekemät ruudut.

Ella kirjoitti...

Hihhulihei! :) Tuo meidän talon ikkuna on minun ottama, yritin oikeasti ottaa kuvia noista kissapulloista kun ne livenä näytti ihanilta. :)

Lisäksi olen ollut kiltti tyttö, käyhän lukemassa surkean blogini uusin teksti.. ;)

♥: Rakas ihana kaikin tavoin täydellinen tyttäresi!

Vianna kirjoitti...

Kiitos taas kerran!! Kateellinen ei toki tarvitse olla. Meillä on näitä ihania(kin) asioita, ja sitten tietysti myös vähemmän ihanaa. Niinhän se kuuluu ollakin. Olen aina haaveillut vanhasta ikkunanpokasta, nyt niitä on ja paljon, ja jotkut jopa ihan oikeassa tarkoituksessaan. Hienoa että löytyy vielä ihmisiä, kuten tämän tilan edelliset asukkaat, jotka arvostavat vanhaa eikä heti pistetä vanhaa nurin ja uutta tilalle. Tai ehkä eivät ole jaksaneet alkaa purku-urakkaan - eivät kyllä ole jaksaneet kunnostaakaan vanhoja rakennuksia, joten siinä riittää meillä hommaa..

-T kirjoitti...

Voi ihanuus mitä kuvia, ihan nostalgisia!! Ikkunoissa on ehdottomasti sitä jotain... Niin monet katseet niistä on katsoneet joko sisälle tai ulos...

Vianna kirjoitti...

Kiitos TeeKoo! Monta tarinaa olisi varmaan noilla vanhoilla ovilla ja ikkunoilla kerrottavanaan..