Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Pesiä

Tuleekohan tähän pesään asukkeja tänä kesänä? Vai onnistuuko kissat jotka ei ole käyneet ulkonakaan koko talvena pelottamaan linnut pesimään jonnekin kauemmas? Kaunis koti, ihmeellinen.


Eilen paikallislehdessä oli juttua meidän naapureista. Isäntä kertoi siinä että meidän kylällä "on karhu kierrellyt kaurapellossa jo monen vuoden ajan. Naapurin omenoitakin se on syönyt." Taidankin miettiä toisenkin kerran sitä omenatarhan perustamista.. Illalla vähän hirvitti lähteä pimeällä hevosaitaukseen.. Naapurin lehmien kaulassa kalkattavat kellotkin sai selityksen. Laitetaan mekin lehmänkelloja lapsille, koiralle ja hevosille - eikä tuo haittaisi omassakaan kaulassa.. Vaikka kylläpä se karhu taitaa olla niin viisas että osaa pysytellä pois ihmisten tieltä, ainakin jos vähän kalkatellaan.

Tuolla jossain se karhu nukkuu, karhu nukkuu talvipesässänsä.. Ja poikasia sillä ei varmaankaan ole, koska sehän tarkoittaisi että karhuja on kaksi.

2 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Hui... olisi kamalaa joutua karhun kanssa vastakkain! Ja ohjeiden mukaanhan pitäisi mennä mahalle makaamaan ja suojata päätä käsillä. Justiinsa joo... kukahan semmoisessa tilanteessa maahan heittäytyy :D Mie varmaan yrittäisin pinkoa minkä jaloistani pääsen... taitaa kuitenkin karhu päästä lujempaa :)

Terkuin,
Kantriina

Vianna kirjoitti...

Toivon totisesti etten yhtäkkiä päiväkävelyllä törmää karhuun.. Minä kans vähän veikkaan etten malttaisi pysyä maassa mahallaan kun nalle käy vähän nuuskuttamassa että olisikohan tämä syötäväksikelpaavaa.. Täytyy vissiin alkaa käyttämään jotain hajuvettä tai muuta luonnotonta tuoksua, jospa se saisi nallen pysymään kaukana..