Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lautakasasta löydetty


Riihestä raahattu penkki. Lautakasasta! Pituutta noin neljä metriä, leveyttäkin tarpeeksi. Väri kaunis, pirteä turkoosi. Mahtava kontrasti sitruunoiden kanssa! Pinta kauniisti kulunut. Ei kaipaa uudelleenmaalausta, ainakaan heti. Toisessa päässä kunnon jalat, toisessa päässä palikkaviritelmä, joka ei vaikuta kovin kestävältä. Kummallista että molemmat jalkaratkaisut vaikuttaa alkuperäisiltä.


Tämän raahasin sisälle taimipurkkien alustaksi. Pelkäänpä että ikkunalaudat ei riitä, joten lisätilaa tarvitaan. Kunhan nyt ensin saisin kylvettyä enimmäisen jättierän siemeniä. Tarkoitus oli viikonloppuna aloittaa kylvöt. Päivät oli kuitenkin niin heppapitoisia, että energiaa ei enää riittänyt ruukkujen vääntämiseen sanomalehdistä. Jospa tänään..

8 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Onnea löydöstäsi! Penkkihän on aivan huippukaunis :)

Terkuin,
Kantriina

Jossu kirjoitti...

Aivan mahtavan kaunis penkki. Kunpa meilläkin löytyisi tuollaisia aarteita jostain.

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Minustakin penkki on oikea helmi. Toinen pääty tarvitsee alleen kirjapinon tai vastaavan, että uskallan täyttää penkinpällisen märillä multapurkeilla.. Purkit on askarreltu, osa siemenistä kylvetty, mutta sitten multa loppui kesken..

Mari kirjoitti...

Ihana penkki! Meillä on muuten samanmoinen:) Väriltään harmaa. Käytännöllinenkin!

Johanna kirjoitti...

Penkki on ehdottomasti kannattanut pelastaa paraatipaikalle, niin hieno se on!!

Vianna kirjoitti...

Nuo toiset jalat täytyy kyllä korjata. Sitten voi uskaltaa penkille istahtaakin.. Siihen asti toimii mainiosti silmänruokana. Tuo väri on niin mainio, sopii ihanasti punaiseen, keltaiseen, oranssiin.. Kesäksi penkki joutuu ehkä pihalle ja saa päälleen punaisia ja pinkkejä kukkia.

Leena K kirjoitti...

Penkkisi sai minut muistamaan lähisaareen ajautuneet aarteet: mereltä kulkeutuu sinne kaikenlaista puutavaraa, jonka vesi, aurinko ja muut elementit ovat nakertaneet hienon uurteisiksi. Niitä on sähköperämoottorilla raijattu meille - ja tulvavedet huuhtoneet taas osan mukanaan.

wool-lady kirjoitti...

Kaunis penkki. Sinä se löydät "nurkista" vaikka millaisia aarteita!

Itse sain viimein hihattimen valmiiksi ja uudet langat heti puikoilla. :)