Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 26. maaliskuuta 2009

Hey Dude


Siilinjärven kirjakaupassa törmäsin tänään DarkDudes -postikortteihin. Aikaisemminkin olen jo vähän vilkuillut näitä hauskoja teiniangstitekstejä, mutta nyt piti ihan pysähtyä lueskelemaan kortteja tarkemmin. Järjettömiä, hauskoja sloganeita. Katso vaikka. Arvatenkin Neiti ihastui näihin, ja olisi halunnut itselleen vaikka kaikki. Olisin melkein itsellenikin voinut näitä ostaa, joten en voinut kieltää Neitiäkään.. Olenkin tämmöinen ikiteini-piilopunkkari..

Hetken istuskelu tietokoneella ja tarkempi tarkastelu osoitti kyseessä olevan kokonaisen tuoteperheen. On t-paitoja, lippiksiä ja kaikkea pikkusälää. Darkdudesin omalta kotisivulta ei löytynyt juurikaan mitään tietoa, eikä oikein mitään muutakaan. Suomen jälleenmyyjistä löytyi lista täältä. Kortteja näköjään löytyy sitten muualtakin.

Sikäli mukava yhteensattuma, että juuri hetkeä aiemmin seisoskelin ruokakaupan korttiosastolla ja pähkäilin mitä valitsen, kun tuntui ettei korteissa ole mitään ideaa. Ruokakaupasta löytyi lasten synttärikortit, onneksi jätin nuoriso-osaston kortit ostamatta.

Ei taida pikkuveljen synttärikortti tällä kertaa pysyä yllätyksenä..

2 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Hauskoja. Täytyypä katsella täälläkin päin. En ole ennen törmännyt moisiin.
Teineille justiins apasseleita ja miksei isommillekkin:)

Vianna kirjoitti...

:o)