Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Juhlittu on!


Huhhuh! Kuten mummu olisi sanonut.. Olihan meillä säpinää. Odotettiin juhliin 32 henkilöä, ja vain kolme jäi tulematta. Paikallaolleista lähes puolet oli lapsia.. Aikamoinen rutistus siivota, leipoa, hankkia juhlavaatteet. Ja oli oikein kunnon ruokaakin tarjolla. Vieraat oli 60 - 240 km:n päästä, joten on kait ihan kohtuullista koko päivän juhlissa tarjota ruokaa..

Nautin kun sain paikat kerrankin edes hetken pysymään siistinä. Vaikka ei se ihan kivuttomasti käynyt. Juhlien aattoiltana piti vielä järjestää mummille ja ukille nukkumapaikka. Lapsiakin oli apuna, joten homma sujui suit-sait. Vähän-Isompi tuumasi että "Ajattele miten paljon vapaa-aikaa ois jääny, jos ois koko talo siivottu yhessä." No niinpä.

Tässä pari kuvaa meiltä. Tämän siistimmäksi tämä ei tule.
Tänään on vaan oltu. Tekemättä mitään järkevää. Tuiki tarpeellinen lepopäivä.

3 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Aherruksen ja tuollaisen rutistuksen jälkeen onkin hyvä vain levätä ja nauttia sunnuntaipäivästä. Työtä tuollaiset juhlat vaatii mutta kiva on kun kaikki onnistuu ja kaikilla on mukavaa.

Jossu kirjoitti...

Heippa taas! Blogissani on sinulle jotain, käy kurkkaamassa.

Vianna kirjoitti...

Kiitos Jossu! Täytyykin miettiä minne hyvänmielenlähetti jatkaa matkaa. Lepopäivä teki hyvää, nyt taas jaksaa arjen tohinoita.