Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 31. tammikuuta 2009

Pitääkö vääntää rautalangasta?


Kansalaisopisto on kiva keksintö. Toinen toistaan mielenkiintoisempia kursseja odottaa opiskelijoita. Ilmoittauduin kotoisalta kuulostavalle paju- ja metallilankapunontakurssille. Pääsee värkkämään kaikkia kivoja juttuja.

Ensimmäinen kurssiviikonloppu on nyt takana, kaksi vielä edessä. Kävin riipimässä pihan reunalla kasvavasta koivusta kaikki risut joihin yletyin. Jotenkin aina innostun tekemään käyttöesineitä. Tällä kertaa teinkin monikäyttöesineen. Risuista syntyi viikonlopun aikana reilunkokoinen amppeli. Toisinpäin käännettynä siihen voi kieputtaa valot ympärille. Oiva tötterö. (Oiva Tötterö, hyvää päivää.) Vaan kyllä on sormenpäät hellinä kun on pari päivää asetellut risuja ja kiertänyt rautalankaa.


Metallilankatyöt vasta olikin mielenkiintoisia. Niihin perehdytään enemmän seuraavalla kerralla. Opettajalla oli kaikenlaisia metallilankoja myynnissä. Niitä innostuin hamstraamaan jo varastoon. Ideoitakin on pääkoppa pullollaan. Ties vaikka jotain saisin jo valmiiksi ennen ensi kertaa. Jotain käytännöllistä.

1 kommentti:

Ella kirjoitti...

Oiva Tötterö, hyvää päivää. :D