Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Tervetuloa meille!

Eteinen. Kodin käyntikortti. Kenkiä, takkeja, hattuja, lapasia. Kaikenkokoisia. Lattialla roskia ja lunta pihalta. Koirankarvoja. Matto aina rutussa. Ei tänne voi vieraita päästää.

Siivousta. Tavaroiden viemistä paikoilleen. Miksi ihmeessä ulko-oven vieressä lattialla majailee hiustenkuivaaja? Ja keihäsanopinkielen ruukussa törröttää kolme makkaratikkua ja sulkapallomaila? Neljä kastelukannua. Värillistä hiekkaa kupissa. Säilykepurkillinen vääntyneitä, ruostuneita nauloja. Kaikkea sitä ihminen säästääkin.

Keskellä eteistä nököttää kolme pahvilaatikollista kaikenlaista tavaraa peitenimellä "työkalut". On olleet siinä jo muutaman viikon. Nyt ne on nostettu ulos. Vielä roskien lakaisu ja lattian pesu. Onpa meillä tilava eteinen. Puiseva tosin, ja kohta taas täynnä tavaraa. Hetken näyttää hyvältä. Nautitaan nyt tästä.

Vielä kun saisin mittojen mukaan tilatun vaatekaapin kotiin (ovi on kuulemma jo valmiina, kaappia vaan puuttuu). Sinne saisi oven taakse kaikki takit. Muutamat kengätkin ehkä.

2 kommenttia:

POMPOM kirjoitti...

Pikkuhiljaa hyvä tulee, niin eteisestä kuin kaikesta muustakin. Vaan kun se pikkihiljaa on miehille niin pahuksen piiiiitkä aika...Paitsi, jos on kyse kylmästä oluesta, saunasta, jääkiekosta, koripallosta....
Poikkesin vastavierailulle :)

Ella kirjoitti...

Miksi tuosta mun taulusta pitäny kuvaki laittaa? Se ei oo valmis.