Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 19. tammikuuta 2009

Maistuu puulta

Meillä on puinen talo. Hirsiseinät, lautalattiat, osa katoista ja seinistäkin paneelia, keittiönkaapit, väliovet, ikkunanpuitteet luonnonväristä puuta. Onhan se toki kodikasta.

Mainitsin että makuuhuoneen katon voisi maalata ihan vaalean vaaleansiniseksi. Mies vastasi ettei aio miettiäkään tämän talon remontoimista. Ehkä kahdeksan vuoden remonttiputki on vielä muistissa. Mutta eihän maalaaminen oikeastaan ole remontoimista. Jos maalaisin seinäpaneelia vaikka sängyn takaa ihan vähän, eihän se sieltä edes näy mihinkään.

Tänään kävin paikallisessa Agrimarketissa ja siellä oli RemonttiÄssä tarjouksessa. Pakkasin purkin autoon, ajoin kotin, laitoin ruuan uuniin ja hipsin makuuhuoneeseen maalipurkin kanssa. En sitten jaksanutkaan alkaa mööbleeraamaan että olisin päässyt sängyn taakse. Maalasin makuuhuoneen paneeliseinässä olevan vinttikomeron oven valkoiseksi. Yksi maalikerros, ja ovi näyttää kuultomaalatulta. Täytyy huomenna tarkistaa miltä jälki näyttää päivänvalossa, ja maalata toinen kerros. Ja ehkä vähän seinääkin.

1 kommentti:

Ella kirjoitti...

Sinä olet mennyt maalaamaan meidän seinää, etkä viitsinyt minulle mainita. #suuttunut#