Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 2. helmikuuta 2009

Mualaiset kaupungissa


Harvoin tulee täältä maalta lähdettyä kaupunkiin. Yleensä vain kun on joku sovittu tapaaminen. Tänään Neitillä ja Pienimmällä oli homeopaatilla käynti lähikaupungissa Iisalmessa, reilun 40 km päässä meiltä.

Tarkoitus oli samalla vähän kierrellä kaupoissa. Ja tietysti käydä ruokaostoksilla. Järkevästi ajateltiin ensin hoitaa markettireissu alta pois. Yleensä käy niin, että ruokakauppaan mennään viimeiseksi. Kaikilla on silloin tietysti jo hirveä nälkä ja kotiin on kiire.

Lähdettiin matkaan hyvissä ajoin, reilu kaksi tuntia ennen tapaamisaikaa. Ja ajettiin siis suorinta tietä Prismaan. Kun ei ollut kiire kotiin, niin aikaahan siellä sitten kului. Piti ostaa Vähän-Isommalle lapselle uusi talvitakki, kun edellisestä on vetoketju ihan rikkipoikki. Talvitakkien valikoima oli melko huono. Onneksi löytyi yksi poikien malli ja siitä vieläpä sopiva koko. Lankavarastoa piti myös täydentää. Ja ostaa yrttejä ikkunalaudalle. Sekä lisäksi koko viikon ruuat.


Ostoksilla tuli kaikille nälkä. Viime kaupunkireissulla tuli luvattua Pienimmälle että käydään ensi kerralla Kotipizzassa syömässä. Pitihän siellä sitten käydä. Me niin tykätään siitä salaattipitsasta. Meinasi tulla ihan kiire sinne homeopaatille. Ja aikaa piti olla niin reilusti.

Ei maalaiset kaupungin vilinässä kauaa viihdy. Homeopaattikäynnin jälkeen päätettiinkin ajella takaisin kotiin. Rahat oli jo tuhlattu, vaikkei paljon missään oltu käytykään. Jospa ensi kerralla ehditään vähän kierrellä kaupoissakin.

Ei kommentteja: