Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Tuntomerkit


- Pituutta 172 cm, sopivasti lihava eli paino on normaalipainon ylärajoilla. Massua sen verran että vatsatanssi onnistuu. Jalat on pitkät ja tukevat mutta vyötärö löytyy!

- Hiukset pitkät, ei välttämättä paksut mutta niitä on paljon, joten häntä on paksumpi kuin hiirellä. Hiukset ei kuitenkaan koskaan ole hännällä. Luomukampaus: pelkkä pesu, joskus harjaus. Kampaajakäynti kerran vuodessa, jos sitäkään, edellisestä on vuosi aikaa. Väri kirjava: juuresta 20 cm omaa väriä eli sinänsä ihan kaunista vaaleahkoa harmaahtavahkoa, latvassa kulahtanut moniväriliukuvärjäys, nyt näyttää lähinnä keltaiselta.

- Silmät vaaleahkon ruskeat, iho vähän oliiviin vivahtava siis vihreä :o)

- Meikkiä ei ole. Joskus ihan tosi harvoin jos on vaikka jotkut juhlat tai muuten vaan haluaa näyttää vielä kauniimmalta niin sitten ripsiväriä. Sotamaalauskiintiö tuli teinivuosina täyteen.. Ei myöskään hajuvettä tms, luomumeinigillä mennään. Deodoranttia sentään..

- Silmälasit, ei tosin koskaan kotona. Ulkona aina aurinkolasit paitsi pimeällä ilmalla, sateella tai talvella ;o) Sitten kun ulkoa mennään esim kauppaan niin aurinkolasit on tuossa hiusten seassa otsalla kun ei niitä aina jaksa koteloon laittaa.

- Vähän epäsiisti olemus. Saattaa olla heiniä hatussa tai kuraa lahkeessa. Multaa kynsien alla. Karvoja vaatteissa, eläinten ja ihmisten. Ei sentään ketsuppia suupielessä.. Ihan julkisillakin paikoilla. Näyttää siltä kuin ei katsoisi usein peiliin, ja totta se onkin.

- Jalassa aina farkut. Kesällä pellavahousut tai pitkänpitkä hame. Villasukat, kesällä ei sukkia ollenkaan. Kengät vähän äijät, ei mitään naisellisia kapeita eikä korkeita. Paita mielellään trikoota, v-kaula-aukolla, muotoonommeltu ja pituuttakin saisi hieman olla. Pitkähihaisissa usein liian lyhyet hihat, koska on piitkät kädet. Talvella aina pipo päässä, lämpimämmällä säällä huivi tai hattu. Kaupungilla mennään kesäisin paljain päin. Takki on jostain syystä aina musta, muissa väreissä ei löydy kivoja malleja. Muissa vaatteissa värejä löytyy melkeinpä laidasta laitaan.

- Usein pihalla pylliselemässä, kuopsuttelemassa kädet mullassa. Puutarhatöitä ei voi tehdä hanskat kädessä! Voi löytyä myös värkkäämästä jotain kummaa tai haaveilemasta vaikka vilkaisu ympärille osoittaa että muutakin tekemistä olisi..


Tämä haaste kertoa tuntomerkkejä itsestään tuli Jossulta. Aika monen tuntomerkkejä olenkin jo mielenkiinnolla lueskellut, mutta jos et niitä vielä itsestäsi ole kertonut niin siitä vaan paljastamaan mistä juuri sinut voisi tunnistaa..

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

HAHA, hauska! En olis tunnistanut yläasteen perusteella, ellei tuota "Sotamaalauskiintiö tuli teinivuosina täyteen.. " -kommenttia olis ollut ;-) Muutoin kyllä tuntomerkit sopinevat nykysinuun. Terkut valkovuokkometsästä ja vihreästä luonnosta, kaupungin keskeltä! /Pirjo

Dahlia kirjoitti...

Kivasti kirjoitettu. Sopivan rento meininki sulla. Moni juttu sopisikin meikäläiseen. Kengät saa olla mukavat jalassa ja trikoopaidat tuntuu hyvälle. Ja kyllä puutarhassa tulee "hanskatta" touhuttua...maalla saattaa mulla jäädä jopa ketsupitkin suupieleen ;)

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi vitsi, ihan kuin minä! Ei ole montaa kohtaa, jota pitäisi muuttaa. Rento, luonnollinen asenne on hyvä. Nainen on muutakin kuin pyntätty ulkoasunsa, vaikka sitä tuputetaan nuorille tytöille ja meillekin joka tuutista (meikit, muotivaatteet, hiukset, silikonirinnat, botoxit ym. ym....). Nyt meni saarnan puolelle ;).

Jossu kirjoitti...

Kiva lukea tuntomerkkejäsi! Hauskasti huumoorilla kirjoitit itsestäsi ja vaikutat tosi kivalta tyypiltä!

Hauskaa vappua toivottelen!

Hanski kirjoitti...

Kylläpä kuvasit itseäsi hyvin, tuntomerkit sopii sinuun :)(no, heiniä en ole ikinä kylläkään hatussasi nähnyt, mutta voihan niitä toki joskus ollakin, kun pensaiden ja puiden seassa pihalla pyörit...)

Lennu kirjoitti...

Hauskasti kirjoitettu!
Kaunis sydänkukkateline. Oikein kivaa vappuiltaa toivoopi Lennu!

Maria kirjoitti...

Tuntomerkkiesi perusteella sulla on hyvä meininki :D
Ihana sydänlankaseinäkukkakorijutska!

Vianna kirjoitti...

Kiitos!! Mulla on ollut hauskaa lukiessani näitä ihanaisia kommenttejanne!

Tuo sydänkukkakori on puutarhamessuilla kuvattu.. Tarkoitus olisi alkaa vääntämään samantapaista kunhan on aikaa..