Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Mistä näitä karvoja oikein tulee?

Joka vuosi tähän aikaan alkaa harmittamaan että pitää olla tällainen elukkahullu. Koira, kissat ja vielä hevosetkin. Siinä onkin urakkaa kun tällaiset pörröpeikot...


..saadaan harjattua kesäkuosiin:

Kyllä, kuvissa on sama hevonen.

Ja vaikka hevoset ei sentään asu sisällä, kyllä niitä karvoja silti riittää. Sisälläkin. Puolen tunnin harjauksen jälkeen maanpinta on muutaman neliön alalta kuorrutettu karvoilla. Vaan loppuuko ne karvat vaikka kuinka harjaa? Eipä.

Hieman helpotusta on tilanteeseen tulossa. Heppaherrat muuttaa muualle. Tumma on myyty, ja Vaalea lähtee aluksi mukaan uudelle tallille kun eihän sitä voi yksin pitää. Täytyy vielä tuumailla meneekö sekin myyntiin vai tuleeko kesäksi kotiin naapurin poniinin kaveriksi. Se tietäisi uuden aitauksen rakentamista ja paljon hommaa muutenkin, vaan mitäpä sitä ei oman hevosen vuoksi tekisi..

9 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onko tuo tosiaan yksi ja sama hevonen? Ei aivan heti uskoisi. Hienosti on siistiytynyt, vaikka minusta tuo karvainenkin lookki on aika kiva :-)

Jossu kirjoitti...

Kummasti karvat muuttaa hevosen ulkonäköä.
Pienestä kissastakin lähtee välillä hurjasti karvaa, voin kuvitella mikä suhde on karvan määrä kun vertaa hevosta kissan kokoon!

Maria kirjoitti...

Lähtee sitä karvaa yhdestä pitkähiuksisesta naisestakin! ;)... :)
Suloisia eläimesi ovat. Täällä kaupunginpuolessa ei voi kuin haaveilla tuollaisista.

"Kantriina" kirjoitti...

Voi että miten ihana heppa!! Pidän kummastakin "lookista" :) MariaK kirjoitti miun ajatukset: lähtee sitä karvaa pitkähiuksisesta naisestakin ;D

Palmusunnuntain terkuin,
Kantriina

Jossu kirjoitti...

Blogissani on sinullejotain :)

Vianna kirjoitti...

Itsekin jäin epäuskoisena tuijottamaan tuota kesäkuvaa, että onko tämä tosiaan sama heppa.. Talvikuvassa näyttää pikkuponilta ja kesäkuvassa ihan isolta hevoselta. Vaikka kyllähän ihmisetkin näyttää eri kampauksilla ihan erilaisilta.

Heh, oliskohan pitänyt lisätä tuohon listaan vielä meidän ihmisväki: kaksi pitkähiuksista naista ja kolme pitkähiuksista poikaa sekä yksi puolipitkätukka. Kyllä meillä siis ihmistenkin karvoja riittää :o)

Piitis kirjoitti...

Ihana heppa, kumpikin look on komea. Minä luulin ensin että teillä on poni ja hevonen.
Teillä sitten liinaharjoja riittää:)))
Ed.postauksessa kisuliini on söpönen, mitenkä kiiltävä turkki onkaan.
Terkuin Piitis

Hanna kirjoitti...

Ohhoh, eipä uskoisi samaksi polleksi! Komea on kyllä molemmissa otoksissa :) Karvaa löytyy meidänkin huushollista vaikka muille jakaa, vaikkei eläimiä omistetakaan...
Mukavaa viikkoa :)

Lennu kirjoitti...

No eipä uskoisi että kyseessä on sama hevonen.
On niin sutjakan näköinen "kesävetimissä".
Joo karvaa lähtee immeiseltäkin ja näkyy kun vähänkin kuontaloa on kasvattanut pitkäksi, kuten MariaK kirjoitti.
Kivaa alkanutta viikkoa terkuin Lennu