Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Harjoituskappaleita

Tehtiin Neitin kanssa parit korut. Neiti valitsi donitsiin sopivat helmet meidän hyvinhyvin pienestä helmivarastosta. Seassa on myös muutama ametisti. Ne on niin kauniita! Valmistus jäikin melkein kokonaan meikäläiselle. Pujottelemiseen saisi olla vähän sujuvammat sormet. Onneksi Neiti malttoi avustaa solmujen tekemisessä, se oli melkosen vaikeaa.. En siltikään yhtään ihmettelisi vaikka joku kaunis päivä jokin solmuista pettäisi ja helmet pomppisivat pitkin poikin..


Vihreään viritelmään on kasattu muutama yhteensopiva (?) helmi. Siitä löytyy granaattikin! Ja näitä ihanaisia vihreitä siruhelmiä. Opettelin virkkaamaan hopealankaa ja helmiä sekaan. Ainakin oli huomattavasti helpompi päätellä langat pitävästi.. Ei muuta kuin lisää harjoittelua.


Vartavasten purkkeihin kylvetyt omenansiemenet ei ole itäneet. Sen sijaan kummastelin sitruunapuiden juurelta nousevia taimia. Pieninkin huomasi ne: " Jaaha, mun omenapuut on syntyny. Mutta missä se kolmas on?" Oli niin kärsimätön että pisteli osan Royal Galasta kaivamistaan siemenistä sitruunapuun juurelle.. Pitihän ne vauvat sieltä pelastaa omiin purkkeihin.

4 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Ihania koruja! Taitavia tyttöjä olette ja harjoitus tekee mestarin.

Vuokko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Vuokko kirjoitti...

Uusi kommentointiyritys, kun en tykkää kirjoitusvirheistä ;)
Eli ekaa kertaa kurkistamassa täällä, terkuin toinen suurperheen äiti...

Lennu kirjoitti...

Kauniita koruja olette tehneet!