Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 9. huhtikuuta 2009

Riemunkirjava

Meidän kevääseen kuuluu värit. Vähän-Isompi toi tänään koulusta kasan pääsiäisaskarteluja. Hyvä niin, koska olen itse ollut tosi laiska askartelemaan viime aikoina. Pääsiäispuu koivunrisuista tehtiin Pienimmän kanssa, kun hoitotäti on yhä vaan sairaslomalla ja piti muka keksiä jotain. Yleensä käytetään puuhun pajunoksia. Tänä vuonna ei olla käyty poimimassa yhtään pajuja eikä bongailemassa pajunkissoja. Koivunrisut on mukavan rentoja, taipuu kivasti munien painosta. Melkein maahan asti.


Lapset saivat sukulaisilta yhteisen pääsiäiskukkakorin. Tavallisesti on ollut jokaiselle oma pieni kori, mutta tällä kertaa kukkakaupassa ei ollut tarpeeksi sieviä pieniä astioita. Yksi iso istutus on kyllä näyttävämpi. Voi olla kylläkin hankala jokaisen viedä oma kori omaan huoneeseen.. Mukana on nupullisia krookuksiakin, niiden ilmestyttyä on vielä riemukkaampaa.


Pääsiäispöytään hain kimpun, vaikken yleensä leikkokukista niin perustakaan. Annoin kukkakauppiaalle vapaat kädet, ja tällaisen melko rauhallisen kimpun hän sitten sitaisi.


Meillä on harvinaisen rauhallista.. Puoli perhettä lähti pääsiäisenviettoon toisaalle. Tulevat sitten sunnuntaina kotiin, saadaan yksi lomapäivä viettää koko perheen kesken. Jäätiin Neitin ja Pienimmän kanssa kolmestaan elukoita hoitamaan. Saapa nähdä tuleeko äitin viereen ruuhkaa ensi yönä..

Hyvää Pääsiäistä!

6 kommenttia:

Ella kirjoitti...

Sanonpa vaan että... minua tuskin sieltä teidän vierestä löytyy kun en tykkää nukkua pyörivien pikkuveljien vieressä, vaan arvostan omaa tilaa.

Lennu kirjoitti...

Mukavaa ja rauhaisaa pääsiäistä sinulle!
Hauskasti koivunoksat taipuvat.
Terkuin Lennu

Jossu kirjoitti...

Kauniit kukat ja askarrukset. Mukava pääsiäistunnelma välittyy kuvista teillä.

Hanski kirjoitti...

Iloista pääsiäistä teille kaikille! Me täällä yskänkröhässä ja nuhassa ollaan, viikolla jo isommat lapset kuumeenkin pitivät. Yskä kuulostaakin olevan hyvin sitkasta sorttia. Ei siis auta kuin yskiä vaan...

tinttarus kirjoitti...

Koivun risuissa on karua kauneutta!! Ja niistä on mukava väkerrellä kaikenmoista. Meillä oli nippu riippakoivun oksia palmusunnuntain ruokapöydän koristeena, siinä vaan pitkin pituuttaan pötköttömässä pitkin pöytää. Kietaisin pikkuruisia munia niihin kiinni ja mielestäni oli oikein nätti "asetelma":)

Iloista pääsiäistä!!

Ainiin meinasin risuinnostuksessani vallan unophtaa sanoa, että ihana tuo kukkalaatikko!! Ja kimppu on nätti myös!

Piitis kirjoitti...

Hei heinähattu!
Iloista pääsiäisen aikaa teille!!!
Värikkäitä ja kauniita kuvia:))
Terkuin Piitis