Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 2. huhtikuuta 2009

Pihalla

Kauniina päivänä pikkukisukin pääsee ulkoilemaan. Noppu onkin pitkään ihmetellyt outoa ilmiötä: mihin se porukka katoaa eteisestä. Pukevat päälle kaikenlaisia kivoja naruja ja villaa - nami - ja sitten menevät luukusta ja häviävät. Ihan outoja tuoksujakin sieltä niiden mukana takaisin tulee.


Valjaissakin on kaikenlaisia mukavia remmejä. Niitä voi vähän käpälöidä ja pureskella niin ei käy pukeminen liian helposti. Yhtään valjashalvausta ei ihme kyllä tullut. Ulkona oli kuitenkin aluksi turvallisempaa pitää takapuoli tiukasti maassa.


Aarreaitan takana vaahteran juurella on jo ihan kevät. Siihen siis täytyy syksyllä muistaa istuttaa kasapäin lumikellon sipuleita. Nähtiin myös kärpänen! Sitä piti ihan vähän vaania ja yrittää pyydystää. Suuri metsästäjä siis tämäkin..


Loppujen lopuksi ei se lumikaan yhtään hullumpaa ollut. Hanki kannatteli pikkutassuja hyvin, välillä tosin etutassu plumpsahti syvemmälle lumeen. Se oli vähän kurjaa, mutta ei paljon menoa hidastanut. Aarreaitan seinä näyttää mitä parhaalta kiipeilypaikalta..

2 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Hyvinvoivan ja virkeän näköinen kissa teillä. Turkki kiiltelee ihanasti auringossa. Monenlaista ihmeteltävää ja tutkittavaa riittää ulkoilmassa. Meillä kissat ulkoilee tarhassa ja välillä meidän pikkukissa ryntää viikset täristen sisälle kun on nähnyt taas jotain uutta ja kummallista.

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Noppu onkin huolehtinut monipuolisesta ravinnosta syömällä milloin mitäkin, joten ei ole ihmekään että turkki on hyvässä kunnossa :o)

Meilläkin oli entisessä kodissa kissoilla tarha, johon pääsivät makuuhuoneen ikkunasta. Oli kyllä tosi kätevä ja turvallinen ulkoilupaikka.