Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 16. helmikuuta 2013

YstävyyttäNiin, piti tämä kirjoitella jo torstaina mutta kun aika kuluu kaikkeen muuhun.. Onneksi ystävänpäivä on joka päivä!

Sain ystävänpäivänä pari korttia, pari puhelua, liudan yleisiä ystävänpäiväntoivotteluja fb:ssä sekä yllättävän tekstiviestin kouluaikaiselta ystävältä. Siinä ei lukenut muuta kuin Hyvää Ystävänpäivää, ja perässä hymiö. Yllättävän viestistä teki se, ettei olla oltu tekemisissä ko. ystävän kanssa moneen vuoteen, ja ihan varmaan riskillä laittoi viestin että liekö numerokaan vielä entinen ja viesti edes päätyy perille. Mutta kylläpä onnistui noinkin pieni viesti ilahduttamaan kovasti!

Enpä itsekään sen kummempia ystävänpäivämuistamisia harrastanut: muualta lainattu rimpsu fb:ssä sekä yksi tekstiviesti, siinäpä ne tällä kertaa. Monesti meillä on juhlittu ystävänpäivää vähän suuremmastikin, sillä kahden lapsen nimipäivät sattuu siihen lähettyville, joten on ollut monta syytä kutsua ystäviä - eli tässä tapauksessa lähinnä sukulaisia - kylään. Nyt sukulaiset on kaukana, mikä on toisaalta sääli, sillä heidän joukossaan on monia ihan ystäviä.

Olen omasta mielestäni onnekas: olen onnistunut hankkimaan uusia ystäviä myös aikuisiällä. Yleensähän ystävät löytyy koulusta, harrastuksista, naapureista, ja niinpä se taitaa olla minunkin kohdalla. Onpa mulla muutama alunperin nettituttukin, joista on tullut ihan oikeita ystäviä livetapaamisten myötä. Yhtään blogiystävää en oo vielä livenä tavannut, asiaan saattaa tulla muutos tulevana kesänä jos saadaan järkättyä puutarhabloggaajien tapaaminen, tai lähinnä jos saan järkättyä itteni paikalle. Jännää!

Tätä nykyä meillä mietitään mistä saisi uusia ystäviä pienellä paikkakunnalla kaukana sivistyksestä asuva nuori äiti, sekä kaksi ujoa nuorta miestä. Tarve tavata muita samanikäisiä ja samanhenkisiä, joko tyttöjä tai poikia, on suuri. Mutta eipä se olekaan niin yksinkertaista tässä nykymaailmassa vaikka muuta voisi luulla..

Ihania päiviä kaikille niin "oikeille" kuin virtuaaliystävillekin! Ootte tärkeitä!

Ei kommentteja: