Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 28. helmikuuta 2013

Mukavuusalueella?
 
Voisin nyt jo melkein väittää, että mettäsuksilla hissukseen eteneminen peltoa pitkin sijaitsee mukavuusalueen reunamilla. Ainakin silloin kun sää on mitä mainioin, titityyt raikuu puskissa ja kamera on halunnut lähtä mukaan, kuten tänä aamuna. Monoja en kuitenkaan suostu jalkoihini laittamaan, enkä aio ikuna hiihtää koneella tehtyä latua pitkin.

Mukavuusalueen reunat paukkui eilisiltana riparilaisten vanhempainillassa ihan kunnolla. Tarjolla oli draamatyöpajaa eli erilaisia improvisaatioharjoituksia ynnä muuta sellaista, mistä aluksi ajattelin että eeeeiiiii, miksi, oi miksi lähdin koko vanhempainiltaan.. Kuitenkin ilta oli hauska, ja yllättäen myös hyvin antoisa. Salaa ihan pikkusen harmitti kun jouduin jättämään leikin kesken ja siirtymään teekoon odotusaulaan kolmeksi tunniksi. En siis minkään äkillisen vamman, vaan aamulla varatun päivystysajan vuoksi.

Tänään iltapäivällä olisi koulutuksen puitteissa retkiluistelua. Varusteluetteloa lukiessani päätin etten yksinkertaisesti voi mennä sinne. Nössö minä. Nyt yritän keksiä jotain oikeesti hyväksyttävää tekosyytä ettei mun tarvi lähtä. Käviskö sellanen, että tänään on kausiveroilmoituksen viimeinen jättöpäivä ja meillä vielä maatalouden osalta viime vuoden kirjanpito selvittämättä loppun asti? Tai se, etten tänään oikeesti jaksais lähtä ajeleen Kuopioon, kun tällä viikolla olen joka päivä juossut iltaan asti jossain, ja huomenna on kuitenkin pakko mennä kouluun suorittamaan matkailun turvallisuuspassi, eikä mulla ens viikollakaan ole ollenkaan lomaa kun pitää kuskata riparilaista joka päivä??

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Ooh, itse koin myös nuo metsäsukset hieman mukavuusalueen huonommalle puolelle!
Ihana on blogisi, jäänkin heti seurailemaan. Vieläkin bongasin, että samaa Savoa asutetaan, niin ei voi kun tykätä! :)
Aurinkoa maaliskuuhusi! :)