Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 4. helmikuuta 2013

Happyhappyhappy!
Tänään saan keittiön ikkunarempan valmiiksi! Sitten ei puutu kuin listojen maalaus, niin toistaiseksi saapi kelvata. Kyllä taas huomaa miten tuo puunväri syö valoa. Muuta huonoa ei noissa valkoisissa ikkunanpielissä ole kuin se, että nyt pitää alkaa kaikki muutkin ikkunat maalaamaan kun tuli noista niin hienot!

Ostin uuden käsilaukun! Isosiskoksi tuolle mun hyvinkäytetylle marimekolle. Olen ajanut tuota uutta nyt sisään muutaman päivän, ja voi että se on tilava. Mahtuu mukaan varaostoskassi, virkkuukset, kirja, kamera ja vaikka mitä. Toisaalta kestää pitkään penkoa sieltä tietty esine, kun nyt tulee kuljetettua mukana kaikenlaista..

Remppailu jatkuu! Pikkupikkuhiljaa ollaan aloitettu hiomaan olohuoneen lattiaa. Toivon mukaan remppa on valmis ennen kuin pikkumyttyrä lähtee liikkeelle :o)

Ilmassa on jo kevään tuntua, eikös olekin!

4 kommenttia:

Minna-Liisa S kirjoitti...

Toden totta, kevääntuntu on jo ilmassa! Ja edellisessä postauksessasi on äärettömän kauniita talvikuvia ja pysäyttäviä toteamuksia :) Mukavaa viikkoa ja onnea ikkunarempan valmistumisesta!

Heli kirjoitti...

Todellakin ihanat noi ikkunat! Teitkö kovan homman niiden kanssa? Mä kun maalasin ikkunat, niin just ja just pölyt pyyhin alta pois... =) No ihan pikkasen jollain hiomavillalla taisin hioa. Hankalimmat oli noi tiivisteet... en ottanut niitä pois ja koitin niitä sit vain väistellä. Lopulta vetäisin niiden päältä vaan... Mä oon kyllä niin hätänen maalari, etten koskaan jaksa tehdä mitään kunnollisia pohjatöitä.

Kiva olis muuten nähdä teidän lattian etenemistä!

Ja kiva on kassi, tai siis molemmat kassit. =)

Nimetön kirjoitti...

Hih,älä vaan sano että alkaa "vanhemmiten" pukata se laukkugeeni pintaan..
Hienot on ikkunat!!
T:Sartsa

Vianna kirjoitti...

Oi kiitos ihanat! Ikkunat ON ihanat, tein ne kyllä "vähän" oikoen, ja toivon että maali pysyy.. Lattiasta on tulossa juttua, jahka ehdin, ja kunhan on jotain näytettävää :o) Laukkugeenin yllättävästä ilmaantumisesta ei taida olla suurta pelkoa, edellinen on ostettu reilu neljä vuotta sitten.. Tiedä sitten mitä vanhemmiten tapahtuu, ehkä tämä on vain alkusoittoa, ehkä ostan seuraavan käsilaukun jo kolmen vuoden päästä! Kivaa viikkoa!