Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 12. helmikuuta 2013

Aku Ankat hyötykäyttöönMeillä asuu ankkafani, välillä useampikin. Taskareita ollaan kerätty kymmenisen vuotta, siltä ajalta on kaikki (tallessa?), ja aiempiakin muutamia. Ja tietty nyt kun tulee jo toista kierrosta niitä reiluja satasia, niin niitäkin on kerätty. Itse lehteä meille on tullut aina silloin tällöin pikku pätkiä, eikä kenelläkään ole oikein halua niitä alkaa säilömään. Onneksi.. Mutta kun eihän niitä voi kierrätykseenkään laittaa, niin mitä niillä sitten tehtäisiin..?

No, taitellaan niistä suikaleita, jotka sitten teipataan sopivan pitkiksi pötköiksi, ja sitten vain punotaan. Tosi helppoa ja hirmu hauskaa! Ja niin saadaan lisää säilytyspaikkoja kaikelle pienelle, ja ehkä vähän suuremmallekin sälälle. Tosin yhdestä akkarista tulee vain seitsemän suikaletta, ja tuossa taittelussa on oikeesti ihan hirmu iso homma, mutta kivaa silti.
ps. Käykäähän kurkkaan meidän punonnanopettajan sivuja, ihan huikeeta kuinka joku osaa!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi vitsi miten hauska idea!! Tosi kiva koppa tulee noin. Onko se vaikee tehdä?

Vianna kirjoitti...

Eihän se ole vaikeaa kun sen osaa :o) Ensin tosin täytyy tietää miten se tehdään, mutta sitten onkin tosi helppoa.

Nimetön kirjoitti...

Meillä olisi materiaalia tuohon vaikka millä mitoilla. AkuAnkka on tullut jo vuosikausia ja nyt kun alkuperäinen tilaaja alkaa vähän jo olla sitä mieltä ettei aina enää jaksa lukea niin seuraava on sitten siinä iässä, jolloin Akkari on ehdoton.

Kansioita on aikomus tilata jok'ikinen vuosi vuoden alkuun ja aloittaa se säilöminen. Taas kerran se jäi. Jospa nyt kuitenkin jaksaisi vähän perata niitä kannettomien lehtien kasoja ja kokeilla tehdä niistä jotain hyödyllistä...

Sanoista tekoihin ja irti tästä mielenkiintoisesta uusien blogituttavuuksien selailemisesta. Nousen... N-Y-T NYT!!!!