Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Syysauringossa


Etsi kaikesta hyviä puolia, erityisesti silloin kun kohdallesi osuu jokin vaikealta tuntuva tilanne. Kaikki mitä koemme, kasvattaa meitä. Tämä tarkoittaa, että loppujen lopuksi kaikki koituu omaksi parhaaksemme.

Uuden tien ja uuden suunnan omaksuminen edellyttää uusia ominaisuuksia ja voimavaroja. Ne ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita tarvitsemme voidaksemme saavuttaa edessämme odottavat suuret asiat.


Ei väliä, missä olet tai miten vaikealta asiat näyttävät, olet aina matkalla kohti suurenmoista tulevaisuutta. Aina.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tilanteita ettei tahdo millään asiasta löytää mitään positiivista, mutta kun laskee kymmeneen niin kappas, jo alkaa asiasta löytyä positiivista puolta. Ainakin mulla on taipumus katsoo asioista, vaikeistakin, ne mahdolliset pienen pienet plussat. Sitten ei ne miinuksetkaan tunnu niin pahoille kuin ensi alkuun :D

Heli kirjoitti...

Upeita kuvia ja hienoja ajatuksia. Kun aina osaiskin kattoa positiivisesti eteenpäin.. mä taidan olla aika negatiivinen ihminen, niitä tyyppejä joilla lasi on aina puoliksi tyhjä. Mutta koitan opetella positiivisempaa ajattelua...

Tansku kirjoitti...

Aina pitäs katella elämää positiivisesti,eikä negatiivisesti,ei mistään tule mitään,jos on negatiivinen:D.Elämässä on vaikeitakin asioita,mutta ne on korjattavissa.

tinttarus kirjoitti...

Miten tämän nyt sanoisin.... osui ja upposi. Ja amen. Juuri näin. Kiitos sanoistasi, joita tänä aamuna tarvitsin.
KAuniit kuvat olivat pelkkää bonusta. Kiitos.