Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

RomukoppaParin viikon takaisella paperikassikurssilla punoin sanomalehtikassin lisäksi tällaisen romukopan. Kori on tehty toimikaspunontana aikakauslehtien mainossivuista, ja sen oli tarkoitus olla väriltään pääasiassa pinkki-sini-vihreä.. Jotenkin nuo värit tuntuu lisääntyneen matkan varrella, ja aika paljon on myös valkoista seassa, mutta eipä se haittaa. Hirveen kauheen tyytyväinen pussukkaan kyllä olen, se on kerrassaan mainio juuri tuohon romukoppatarkoitukseen. Sinne voi heittää kaikki avaimet, kännykät, lompakot, taskulamput, kaiken sälän mitä yleensä etitään pitkin taloa.

Oikeesti romukoppa roikkuu tuvan puolella hirsiseinässä, mutta kuvauksen ajaksi nostin sen eteiseen kellon tilalle. Ensin muka siivosin kaikki häiriötekijät pois kuvasta, mutta sitten hokasin että meillä onkin aika kivannäköinen punainen sisustus eteisen nurkassa. Jokohan vähän jouluttaa..?


Tällä kertaa kurssilla oli melko vakavat jälkiseuraukset. Olen haalinut lehtiä myös muiden talouksista, irroitellut sivuja, leikannut niitä määrämittoihin, lajitellut pinoihin värin mukaan. Vielä pitäisi taitella ne samanlevyisiksi suikaleiksi, liittää yhteen tavalla tai toisella tarpeeksi pitkiksi pötköiksi ja lopulta vielä jollain ajalla punoa.. Hidasta hommaa, kun on niin paljon työvaiheita ennenkuin pääsee itse punontaan käsiksi. Sanomalehtikoreja olen pari ehtinyt tehdä, ne annoin lahjoiksi.

3 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Vastavierailulla....
Muutamaksi toviksi jäi silmät tanssimaan tekstiisi ja suuren hymyn nostatti pintaan lompakkosi pursuilevaisuus!!!=O)
Mitenkähän sitä lompstuukiin kerääntyykin jos jotakin lippusta ja lappusta,mutta rahnaa sinne ei kyllä pääse kovinkaan moneksi ajaksi lorvimaan ja junnaamaan,ainakaan tällä mamilla.
Tässä rouvassa ei ole säästäjän vikaa-ei!!
Paremminkin saisin haisemaan eurosia sellaiseen tahtiin,että ihan hirvittää ja kauhistuttaa!!!
Kirppisreissut ne vasta puoleensa vetävätkin.
Kaikkea kivaa loossien kätköistä lähtisi mukaan,melkein joka kerta!!!KÄÄK!!!
Eilennäkin löytyi pari kivaa kaulaliinaa(leveä vaaleanpunainen rimsunrämpsy ja rusehtava virkattu pitsihauskuus.Toinen tosin menee lahjaksi.)Ja yksi hassunhauska kesäkassi uimareissuja odottelemaan.

Viannalle mukavaisia päiviä ja iloisia iltoja toivottelee keltaisen talon mamma!!!=O)

Tansku kirjoitti...

On todella kaunis toi oma tekemäsi romukoppa,suorastaan ihanan näköinen,nuo tuo tunnelmaa ja kun on vielä laitettu hirsiseinälle,niin avot:D..Kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa jouluttamaan itse kutakin,hiljalleen alan työstää jouluisia aiheita,en tosin ihan vielä...:D
Mukavaa viikkoa sinulle♥

Dahlia kirjoitti...

Se on tosi kodikas ja voin vain kuvitella että tuolla tekniikalla voi tehdä kaikkea kivaa. Mahtavan rentouttavat jälkiseuraukset. =)