Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 25. lokakuuta 2010

Hei hulinaa!


Olihan syysloma! Lomalla olin kolmen päivän paperikassikurssilla - siitä lisää myöhemmin, tanssin, reissattiin lasten kanssa, käytiin hoplopissa ja tietomaassa, uitiin, kyläiltiin, heräsin lähes joka aamu seitsemältä, tein ruokaa, ajoin satoja kilometrejä autolla ja käytiin kaksilla synttärikahveilla.

Nyt meillä on vaihteeksi koko perhe koolla ja vielä yksi ylimääräinenkin silmäpari. Vielä-Isompi ja Neiti saapuivat muutamaksi päiväksi kotiin viettämään omia syyslomiaan. Neitillä on elukat mukana ja Vielä-Isommalla yksi kaveri. Toistaiseksi kaikki sietää toisiaan, kattellaan kauanko rauhaisaa rinnakkaiseloa kestää.. Nyt taas nautitaan tästä hulinasta hetki, ja sitten taas toivon mukaan päästään nauttimaan vähän rauhallisemmasta menosta.

Tänään Pienimmällä on uintipäivä koulussa, Vähän-Isommalla taas taksvärkkipäivä kotona. Koulubussi on siirtynyt talviaikaan, noutaa meidän lapset jo 7.10, taskulampulle on tosiaan käyttöä aamuisin. Lähdenkin tästä herättelemään unikeot, ja ehkäpä keksin järjestää vaikka kuuden tunnin siivousmaratonin.. Iloa viikkoosi!

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Hei hulinata, muorinpäätä seinään! Äskeinen on joku sananparsi, tuli mieleen tuosta teitin hulinasta. Tuota sananpartta en tiijä mistä se on peräsin, oon sen kuulu aikanaan omilta vanhemmilta :) Mukavaa viikkoa sinne teille myös :)