Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

torstai 7. lokakuuta 2010

Operaatio Hurrikaani, suunnitelma


Hmmm, nyt kun talosta on vihdoin viety tavaroita pois, eikä vain siirrelty paikasta toiseen, löytyy taas tilaa vaikka mille, ainakin uusille suunnitelmille.. Neitin huusholliin on vielä lähdössä peilipiironki ja kirjoituspöytä, jotka eivät mahtuneet edelliseen kuormaan. Joten, here's the plan:

Ex-poikienhuoneesta poikien loput tavarat poikien uusiin huoneisiin. Tilalle kaikki askartelu-, käsityö- ja tietokonekamppeet. Rummut yläaulaan. Tuvasta lehtiä täynnä oleva kehto niin ikään yläaulaan. Pulpetille maalaus ja Pienimmän huoneeseen. Penkkiin vihdoin jalat paikalleen ja penkki leikkimökkiin. Keinutuoli kuntoon. Telkkarikaappiin maali pintaan ja ovet paikoilleen. Kunnostettuun patakaappiin niin ikään pintakäsittely. Tuvan sohva porrashuoneeseen. Uusi pehmeä sohva tupaan. Hyllykkö tuvan ikkunan alta porrashuoneeseen, tilalle istuimia - puusohva kenties? Myös keittiöön ikkunan alle tarvitaan remontin jälkeen sohva! Poikien huoneisiin verhot. Ja mikä tärkeintä: kaikki ylimääräinen, paikasta toiseen ajelehtiva roina pois.

Ensimmäinen päivä on jo takana, ja illalla oli toosi hyvä olo kun tuntui siltä että oli saanut jotain oikeesti aikaan. Nyt on huhkittava niin kauan kuin virtaa riittää. Jospa se pääkin operaation edetessä selvenee.. Joten eikun poppi soimaan ja raivoomaan lisää! Mutta ensin pieni lenkki raikkaassa syysilmassa koiran ja kameran kanssa. Kaunista loppuviikkoa!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihana suunnitelma!! Minusta melkeinpä parasta kotona on tavaroiden uudelleen järjestäminen.. sellanen kodin vieläkin paremmaksi ja käytännöllisemmäksi laittaminen.

Aifukola kirjoitti...

Tuossa lauseessa 'Uusi pehmeä sohva tupaan.', vaikka sana 'pehmeä' oli kursivoitu, silmääni pisti (kyllä, pisti, nyt sattuu) tuo sana 'uusi'. Ihan tälleen vaan tässä sohvaa odotellessa, sivumennen sanoen.

Vianna kirjoitti...

Joo onhan se hyvä että edes suunnitelmat on selvät. Vaikka taitaapa olla melkoinen ikuisuusprojekti tämä kodin "sisustus".. Verhoja voisin vintiltä etsiskellä poikien huoneisiin, meillä kun ei tällä hetkellä ole verhoja yhdessäkään ikkunassa, ja verhotankokin vain kahdessa huoneessa..

Pehmeä sohva tupaan tarvitaan ehdottomasti, saa se olla vanhakin, mutta meille uusi. Meidän ainoa pehmeä sohva on liian iso tupaan, joten saa jatkossakin toimia elokuvienkatselijoiden löhöstelypaikkana yläkerrassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa on projektia ihan kerrakseen. Kun saatte sen valmiiksi, niin tulee varmaan tunne kuin olisi tullut "vieraaseen" kotiin. Uudistukset piristää ja olen huomannut, kaikenlaista kamaa jää jalkoihin pyörimään ja turhaan paikkoja täyttämään. Tekemisen iloa sinne :)