Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Terveisiä tien päältäEilen kuskasin itseni ja pienet pojat isoon kaupunkiin isoveljen luokse kyläilemään ja syyslomailemaan. Tarkoitus on asua viisi päivää kerrostalossa ja yritää sopeutua hulinaan. On ehkä pikkuisen vaihtelua meille maalaisille. Tänään käytiin leikkimässä, huomenna on luvassa vähän tietopitoisempi päivä. Katotaan nyt mitä kaikkea tässä ehtii, ihan lasten ehdoilla mennään.

Parin päivän sisään on tullut ajeltua liukkaassa, pimeässä, sateessa, ruuhkassa ja vaikka minkälaisissa olosuhteissa. Tämän viikon saan toimia koulutaksikuskina Oulun keskustassa aamukahdeksalta ja neljän aikaan iltapäivisin.. Kääk!! Onpa muuten vilinää! Ihan silmissä vilkkuu kun autoja ja ihmisiä tulee ja menee joka suuntaan. Pääasia että kaupunkilaistunut lapsi viihtyy vilskeessä, täytyyhän se uskoa kun se niin kovasti sitä vakuuttelee.

Luulenpa että perjantaina on melko ihana palata kotimaisemiin, tosin viime viikon lumet on tainneet sulaa jo kokonaan..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se varmaan tuntuu mukavalle palata maaseudun rauhaan. Omalta kohalta voin kertoa jotta en viihtyisi kaupunkilaisena, saisin siitä tressin jatkuvasta vilinästä ja melusta. Kiva se on päiväkseltään käydä kaupungissa, mutta asuminen,, tokihan jos työt sen vaatii niin pakkohan se sillon olisi.
Ajelehan varovasti siellä kaupungin vilinässä :D

nätti rätti kirjoitti...

hei, tulin täällä käväisemään katsomassa oletko laittanut jotain kurssista... hyvää syssyn jatkoa sinulle ja perheellesi!