Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 2. marraskuuta 2010

Aamun huurteiset


Meillä on kylässä karvaisia lapsenlapsia :o) Aamu oli niin kaunis, että kävin koirien kanssa vähän tallustelemassa kirpsakassa syyssäässä. Aikaa meni paljon, kovin kauas ei kuitenkaan ehditty, sillä matkalla oli taas niin paljon kameranruokaa.



Tämän hetken ihan parhaat väriyhdistelmät on juuri nämä luonnosta löytyvät huurteiset sävyt sekä auringon kelmeähkö kellerrys. Ja väliin vähän kirkasta sammalenvihreää.



Sitä en kyllä tiennyt että keeshondit on jäniskoiria.. Ihan jalkojen juuresta lähti valkoinen pupunen karkuun, ja Pipsu perään. Ajatteli varmaan vähän kisata jänön kanssa, pian jo tuli takaisin. Pupuparka säikähti varmasti kunnolla.. Sen verran rankkaa puuhaa kilpajuoksu oli, että kisan jälkeen piti Pipsun ihan hetki levähtää. Kumpikohan voitti?

2 kommenttia:

Dahlia kirjoitti...

Olitpa ottanut mahtavia kuvia. Olen joskus yrittänyt saada jäniksestä kuvaa mutta ovat tosi nopeita!

Taina kirjoitti...

Kauniita kuvia,todella ihania,kuuran peittämää kasveja:).Olen jäniksiä nähnyt,joo ja kun oltiin tässä yks päivä ajelemassa,niin eikös jänöjussi tullut meitä vastaan,eikä meinannu poloinen osata mennäö metsään,juoksi henkensä edestä:(,niin ja onhan mulla täällä blogissanikin kuvaa,mutta tosin hämäränä näkkyy,otettu aikasin aamulla♥
Mukavaa viikkoa sinulle!