Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 25. toukokuuta 2009

Tänään minut pysäytti tämä

Elämäni paras päivä


Herättyäni tänä aamuna tajusin yhtäkkiä, että tämä on parhain kaikista elämäni päivistä! Oli aikoja, joina pähkäilin, saisinko mitään aikaan alkavana päivänä, mutta minä sain! Ja sen vuoksi aion juhlia!

Tulen kulkemaan tämän päivän pää pystyssä ja iloisin sydämin. Tänään jaan elämäninnostukseni muiden ihmisten kanssa. Panen jonkun hymyilemään. Osoitan odottamatonta ystävällisyyttä jollekulle jota en edes tunne. Tänään lausun vilpittömän kohteliaisuuden jollekulle, joka näyttää alakuloiselta.

Tänään on se päivä jolloin lakkaan murehtimasta sitä mitä minulla ei ole ja alan olla kiitollinen niistä suurenmoisista asioista jotka luoja on jo antanut minulle. Muistan sen, että huolehtiminen on vain hukkaan heitettyä aikaa.

Kun päivä päättyy ja lasken pääni tyynylle, kiitän elämäni parhaasta päivästä. Ja nukun tyytyväisen lapsen unta, jännittyneenä odotuksesta, koska tiedän, että huomisesta tulee kaikkien aikojen paras päiväni!

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Upea postaus. Elämä on ihmeellinen lahja, jokainen aamu on lupaus monista mahdollisuuksista. Vaikka elämä ei olekaan täydellistä, meillä on mahdollisuus antaa ja iloita, täyttää päivämme arjen pienillä ihanuuksilla, kiittää siitä, mitä meillä on. Ja yhtäkkiä saattaa pala paratiisia laskeutua käsiimme, huomaamatta, odottamatta!

Dahlia kirjoitti...

Erittäin kaunis insertti! =)

Jossu kirjoitti...

Kauniisti kirjoitettu!
Tärkeintähän olisi muistaa iloita kaikesta elämäämme kuuluvista asioista, niistä pienistä ja suurista ja muistaa että kukaan meistä ei ole täydellinen. Joka päivä kun parhaan taitonsa mukaan yrittää elää voi olla tyytyväinen!