Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 31. lokakuuta 2016

Lunta odotellessa

Viikontakainen talvi tuli ihan puskista. Lähdin lunta pakoon etelään (yhden yön yli, ja sielläpä oli vielä enemmän lunta..), kotiinpaluun jälkeisenä yönä lumet häviskin ihan kokonaan. Nyt on ehditty siivota pihalta pois enimmät sinne kuulumattomat objektit, sekä vaihtaa melkein kaikkiin autoihin talvirenkaat. Oikea talvi saa tulla.

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Täällä lumi kävi ja lähti pois. Nyt sitten on ekat mustat jäät ja täällä sitä ollaan ensiavussa odottamassa tietoa pojan kaula/niskaröntgenistä... Pariviikkoinen ajokortti taisi lähteä, mutta onneksi ei lähtenyt henki eikä muutenkaan isommin sattunut. Ohitti satasen vauhdissa rekkaa ja sitten se olikin menoa... Auto on entinen, pyöri pitkin poikin ja hajotti tien varren kaiteet mennessään. Melko kauhistuttava kokemus ajaa paikalle ja nähdä se silpun määrä tiellä...

Tarinan opetus: Varokaa mustaa jäätä, oikeesti.

Heli kirjoitti...

Niin ja talvirenkaatkin oli alla...

Anneli A kirjoitti...

Meilläkin oli viime viikolla lunta, mutta se suli pois viikonloppuna. Nyt on mukava, lämmin syksyinen sää. - Hyvää alkavaa marraskuuta!

Vianna kirjoitti...

No hui! Onneksi oli pojalla enkelit matkassa. Kyllä tosiaan saa meilläkin joka aamu tytölle muistuttaa, että ajaa varovasti silläkin uhalla että myöhästyy.. Ja kyllä tuolla ajellessa rapsuu nastat iloisesti tien pinnassa, joten on sitä jäätä vaikkei siltä näytäkään.

Tänä aamuna oli taas maa valkoisena - ihan ohut kerros pumpulilunta, ja aurinkokin on paistellut. Kaunista!