Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Pieni oppitunti intuitiostaAjattelin mennä konserttiin. Venytin lippujen hankkimista liian pitkään, ja niinpä liput olikin jo loppuunmyyty kun niitä yritin ostaa. Laitoin ilmoituksen toriin, että haluan ostaa lipun. Sain sähköpostin että mulla olisi ylimääräinen lippu kun vaimo ei pääsekään, ostatko, maksatko tuon verran ja lähetän sulle lipun. Koko tämän sähköpostikirjeenvaihdon aikaan oli tosi kumma fiilis, että tässä on nyt jotain mätää. Ajattelin että höpöhöpö, unoha, hyvin kaikki menee, kohta on lippu kourassa ja silleen. Kaikki menikin hyvin kunnes maksoin pyydetyn hinnan (joka oli muuten vähemmän kuin alkuperäinen hinta - tätä en aluksi edes huomannut), sen jälkeen ei ole kuulunut yhen yhtä inahusta enää myyjästä, eikä sen puoleen sitä lippuakaan.. No, onneksi ei ollut mikään iso summa kyseessä, ja toivottavasti raha meni ihan oikeeseen tarpeeseen. Olen käynyt keskustelun itseni kanssa asiasta, ja kaik on nyt sen suhteen kunnossa. Mutta se lippu edelleen hankkimatta, joten eikun uutta ilmoitusta toriin. Tällä kertaa sain taas sähköpostin, olis lippu, ja taas oli tosi kumma olo että voikohan nyt tämä mennä muka hyvin kun ei viimeksikään.. Kaikki kuitenkin sujui hyvin siihen asti kun pyysin puhelinnumeroa ihan vaan varmuuden varalta. Eipä ole myyjästä sen koommin kuulunut mitään..

(Hassua tässä on lisäksi se, että ensimmäiseen ilmoitukseen sain myös tekstiviestin, jossa kerrottiin että olisi yksi lippu ja jos vielä tarviit niin ota yhteyttä, t. Etunimi Sukunimi. Kun tuo eka ostoyritys meni puihin, laitoin vastauksen tuohon viestiin että jos vielä on lippu niin kyllä kiinnostaa. Siihen ei vastausta koskaan tullut. Mutta tuohon mun toiseen ilmoitukseen, joka oli siis n. 2 viikkoa ekan jälkeen, tuli sanasta sanaan täsmälleen samanlainen tekstiviesti vieläpä samalla nimellä, mutta eri numerosta.. Mit vit..??)

Joten kiitos opetuksesta, universumi! Nyt muistankin kuunnella itseäni supertarkasti joka asiassa, ja mennä aina ilon ja keveyden perässä. Kyllä sydän tietää

Ei kommentteja: