Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Saako tonttuilla?


Joulu ei ole vielä käynyt mielen vieressäkään, ja jos totta puhutaan niin just nyt tuntuu, että voisi vaikka jäädä tältä vuodelta kokonaan väliin. Mutta kait se sieltä tulee vaikkei siihen mitenkään valmistuisi edes. Lunta on jo tullut ainakin yhden joulun tarpeiksi, ja lisääkin vielä tulee. Tänään tuli joulumieltäkin pakkosyötöllä. Mulle ilmoitettiin, että nyt kaivetaan kyntteliköt ja tonttulakit esiin, leivotaan torttuja ja pipareita, juodaan glögiä ja kuunnellaan joululauluja. No mikäpä siinä sitten, niin tehtiin.. Ja tuli kunnon jouluherkkuähky.

---

Lisäksi yksi nurkka kotoa on järjestäytynyt uuteen uskoon. Jeee, pikkuhiljaa hyvä tulee! Lukunurkka syntyi näistä aineksista: lipasto ja peili perintönä, nojatuoli Kontti, lamppu Ikea, soittohärveli Musiikki-Kullas, kyltti Halpa-Halli, tiiliseinän & leivinuunin pinnoitus omatekemä, lattianmaalaus kesken, peilissä näkyvä ryijy äitin solmeilema, auringonpaiste ihana marraskuinen yllätys. Seinältä puuttuu vielä kehystetty juliste, joka odottaa kiviseinäporaa. Ja lattianrajasta näkyy puuttuvan lista.

1 kommentti:

Misku kirjoitti...

Kiitokset tekstistä, mullekin tuli ihan jouluolo ja tuo lukunurkkaus on aivan ihana! Pitää pitää silmät auki vanhain tavarain liikkeissä tuonkin idean varalta.