Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hip hei!


Kuva kuuden vuoden takaa.. Silloin oli vähän erilaiset kuviot kuin nykyään. Mutta tiiättekö mitä: huomenna on blogin kuusivuotissynttärit! Niin kauan on meillä eletty pellossa, se on aika kauan.. Hurjaa. Onhan näihin vuosiin mahtunut paljon kaikenlaista, myös paljon sellaista mistä ei blogissa ole mainittu mitään. Synttäreiden kunniaksi ajattelin pitää pienen arvonnan, vaikka jo aiemmin ehdin päättää etten sellaisia enää pidä. Nyt kuitenkin löysin kaapinperukoilta tällaisia yrttijuomia, jokaista kaksin kappalein, ja koska meillä ei nämä tule käytetyksi, ajattelin kysäistä josko jollain tulisi. Näillä on kylläkin päiväykset menneet vanhaksi jo reilusti viime vuoden puolella, mutta enpä usko että ne ihan käyttökelvottomia vielä olisivat. Luulenpa että laitan pakettiin mukaan vielä suklaata tai jotain hyvää.. Haluuks kukaan? Tämä viikko aikaa ilmoittautua.

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mukana arvonnassa - johan tämä minun blogin nimikin velvoittaa :)
Eivät todellakaan ole miksikään menneet - kuiva-aineiden viimeisestä myyntipäivästä kommentoi mieleenpainuvasti aikanaan itse Sebastian Hielm - Suomen ylin elintarviketurvaallisuutta valvova henkilö. Hänellä jääkaapissa oli kertomansa mukaan puoli vuotta vanhoja smetanapurkkeja - jotka siis aikoi käyttää :)

Kiitos blogista tähän saakka :)

Heli kirjoitti...

Juu mää osallistun kans! Ja onnea pitkäikäisestä kivasta blogista!!

Maija/Taajamafarmari kirjoitti...

Tottakai olen mukana! Rahka säilyy ainakin kuukauden vm.päivän jälkeen, ihan omakohtaisia kokemuksia. Joten ilman muuta teekin!

Vianna kirjoitti...

Kiitos kaikille teille! Joo, ei ne teet tosiaan mikskään hetkessä mene. Näissä arpajaisissa kaikki osallistujat voittivat, joten Johanna, Heli ja Maija: laita viestiä tulemaan niin saan paketin!