Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 30. tammikuuta 2015

Hemmottelua 2

Ajattelin käydä varaamassa ajan johonkin ihanaan hemmotteluhoitoon. Menin liikkeeseen, ja hoitotytteli sanoi että löytyis vapaa peruutusaika shiatsuhierontaan just nyt, käviskö. Ja kävihän se, vaikka ois ehkä voinu olla jalassa mulla vähän rennommat housut ku farkut (ei mulla sentään mitään pillejä tai muita tiukkiksia ole, joten ihan hyvin onnistu). Olipa niiiin rentouttava puolitoistatuntinen, etten kyllä muista millon viimeksi. Ihan hämmästyin kun hoidon loputtua aukaisin silmät, että näinkö kirkasta täällä on, mä olin jossain ihan muualla.. Hyvin sai rahoille vastinetta, shiatsu oli tammikuun loppuun tarjouksessa. Varasin uuden ajan kahden viikon päähän, ja saan senkin tarjoushinnalla, koska varasin sen tän kuun puolella. Ja sain vielä kutsun maanantai-illan ohjattuun meditaatioonkin. Pitää ehkä käydä kurkkaan sekin.


Hoidon jälkeen kävin ostamassa juotavaa ja pikkupurtavaa, ja sen jälkeen pitkällä kävelyllä. Nyt loikoilen villasukat jalassa viltin alla, koska kiellettiin palelluttamasta itseä. Loistofiilis. Vielä kun kupin suklaa-vaniljarooibosta sais.. Ehkä tuo 72-prosenttinen suklaa auttais vähän, määpä kokeilen :o)


(Sorry, ei kuvia tällä kertaa, tämä on vähän kummallisella tuulella, väittää että komentosarja ei vastaa tai jotain.. Lisäilen kuvia ehkä myöhemmin. Eikäpä tämä oo ainut outo juttu, sekä facebook että blogger että microsoft väittää että mun tileillä on jotain kummallista tekeillä.. Fb:n ja bloggerin sain palautettua, katotaas miten sähköpostin kanssa käy..)

(Edit: Jeee, kuvia!)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hoito kuulostaa unelmaisen ihanalta!!

Mä niin toivoisin myös pääseväni joskus johonkin tooooosi rentouttavaan ihanuuteen. Aika ajoin tää ikuinen rahattomuus niin ärsyttää, kun tuntuu ettei koskaan raaski tehä mitään tollasta. No, ehkä joskus...

Nytkö se sit tapahtuu, että netti kaatuu totaalisesti... ja ollaan siinä haaveideni maailmassa, jossa ei oo mitään nykyajan hapatuksia... ;)

Ninnu kirjoitti...

Ihanan oloista hemmottelua! Teksti oli niin kuvailevaa, ettei varsinaisia kuvia oikein edes kaivannut.

pioni kirjoitti...

Itsensä hemmottelu on ihan parasta;)

Vianna kirjoitti...

Pidä itsestäsi huolta! *sydän*