Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Melkein vapaapäivä!


Olipas kiva viikko! Ihan jo pelkästään siitä syystä, että vielä henki pihisee ja järkikulta on jotakuinkin tallella. Meinas kyllä usko loppua jossain vaiheessa.. 


Pidettiin tänään yhdet 15-veekekkeritkin. Neiti leipas mansikkakakun(!), ja Mies teki ruokaa viimeisestä hirvenpaistista. Koti oli ihan hyrskynmyrskyn.


Eipä meillä käynyt edes vieraita. Yhdet tutut vaan, ja se olikin ihan sopiva määrä. En ois jaksanu stressata yhtään mistään, ja nyt ei onneks tarvinnut.


Tänään ehdin viedä kamerankin kunnolla ulkoilemaan. Uimassakin kävin, vaikka yöllä tuntui vähän nuhaiselta. Niin tuntuu muuten nytkin, niisk..Ja nautiskelin vapaahetkestä pärräilemällä ruohonleikkurilla pitkin pihaa. Se on oikeesti Neitin hommaa, ja se ajoikin tänään jo koko etupihan, mutta jäipä tuota leikattavaa vielä mullekin.


Huomenna päivä on uus. Ihan vähän mansikanpoimintaa, hieman raivaussahalla ajoa ja ehkä muutama rivi kitkemistä. Vatturiveille tukinarujen laittoa. Tai jotain. Pientä.


Nyt ihan paras ajatus ois ottaa lasi viiniä, tai kaksi, istahtaa sohvanpohjalle, ja laittaa pyörimään joku hömppäleffa. Taitaa jäädä kuitenkin tekemättä.


Nimittäin tuolla keittiössä kolisee siihen malliin, että laitetaan kuitenkin vielä yksi satsi mehua lorisemaan. Ja pari (siis kakstoista) kiloa mansikkaa odottelee pakastimeen pääsyä..

3 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Jos tuon meidän lähimmän uimarannan uintikielto vielä puretaan, meinaan minäkin vielä veteen polskahtaa. Paranemisia kesänuhasta!

Villiviini kirjoitti...

Tuotaq sateenkaarta jäin oikein ihailemaan.

Nimetön kirjoitti...

Olikohan
tuolla veden alla yksi mulle hyvin tuttu sukeltaja..?Mukava lukea näitä sun blogeja ja katsella kuvia.Voimia mansikka hommiin ja toivottavasti flunssakun hellittää pian!
t.Tatja