Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 5. marraskuuta 2012

Satuprinsessajuhlat


Onpas ollut haipakkaa, mutta nyt toivottavasti helpottaa. Pikkumyttyrä sai eilen nimen. En aio sitä täällä paljastaa, mutta sen verran kerron, että molemmat nimet on ihan oikeiden satuprinsessojen nimiä. Juhlat oli oikein kauniit ja ikimuistoiset. Vieraita oli melkein neljäkymmentä, ikähaarukassa 1-95 vuotta. Ihan melkein koko alakerta saatiin järjesteltyä juhlakuntoon, siitä olen kyllä niiiin tyytyväinen.Herkkuja oli pöytä notkollaan, kukat kauniita, vieraat parhaimpiinsa pynttäytyneinä ja pääosan esittäjä käyttäytyi oikein mallikkasti. Lahjoja tuli runsain mitoin jos vaikka minkälaisia, nyt on nuttua ja nallea koko talven tarpeiksi. Ja joulukin vielä edessäpäin! Herkkuja on vieläkin jäljellä, joten jos joku liikuskelee lähipäivinä täälläpäin niin tervetuloa kylään!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi miten tunnelmallista<3 Juhlat on mukavia,niitä pitäisi järjestää useammin. En kyllä mitenkään malta olla arvailematta myttyrän nimeä.kaksi satuprinsessaa...Aurora Cinderella? Adalmiina?

Vianna kirjoitti...

Kiitos Tiina, samaa mieltä! Ne on nuo hirsiseinät jotka tunnelman tekee. Vaikka jaksankin aina valittaa kuinka ne syö kaiken valon, niin joulun aikaan ja muutenkin hämärällä ne on just ihanat.

Aika hyvin arvattu sikäli, että yksi noista on toisena nimenä :o)