Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 22. marraskuuta 2012

Puuh!


Takana kolme  a n t o i s a a   jatkojalostuskoulutuspäivää. Päässä ideoita miljuuna, ja tarvetta ainoastaan rahoitukselle, jotta sais rakennettua tuotantotilat ja hankittua koneet. Ties mihin tässä vielä päästäänkään! Ja ihan pian on tiedossa lisää koulutusta, tosin Miehelle, vähän taas erilaisten kasvien viljelyssä. Kyllä luomulla on kysyntää, ja hyvä niin!


Kotona odottamassa samat sotkut ja tunnelmat. Ensin olin taas ihan plääh, mutta pienen päätäpuhdistavan kävelylenkin ja ilmaapuhdistavan keskustelutuokion jälkeen jo paljon parempi olo. Kettufiiliksiin auttaa tietysti myös naurava vauva, ihanaihanaihana! Ihan mahdotonta olla pahalla päällä kun tuota katselee.


Nyt ottamaan ruoka uunista ja kohti kalligrafiakurssia, se onkin yksi viikon kohokohdista (se kalligrafia, ei niinkään ruuan uunistaottaminen). Sommoro!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oi, liittyiskö uudet suunnat mansikkamaarmeladeihin? Kuvassa näyttävät älyttömän hyviltä. Onko itse tehtyjä?
Meillä on lisätty luomua, nyt ostan kaikki hiutaleet ja leseet luomuna vaikka se vähän kalliimaksi tuleekin. Ja omasta maasta saatiin kesällä 15kg luomumansikkaa! Tai eihän se virallista luomua ole, mutta mitään myrkkyjä ei niissä käytetä.

Vauvat saa aina hyvälle tuulelle :)

Tiina kirjoitti...

Ihana postaus ja iloisia kuvia ihanista lapsukaisista!

RAUHALLISTA viikonloppua sinulle ja perheellesi! :)