Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Aamut (ja päivät ja illat)
Esimerkiksi nyt tänään:

6.15 aamu alkaa sarastaa makuuhuoneessa
6.45 linnut aloittaa sikutuksen ja herätyskello piipattaa ensimmäisen kerran
7.25 neljän minuutin välein tapahtuvan torkuttelun jälkeen vihdoin ylösnousu
-> vessaan, pukemaan, pojille aamupalaa, ymym
7.40 ensimmäinen koululainen aamupalalla
7.50 toinenkin koululainen sängystä ylös
8.00 koirat pihalle, auton nokka kohti koulua
8.25 kotona, kissoille ja koirille ruokaa, oma aamupala, koneelle/telkkarille ja siinä istuskelua kunnes ilmaantuu jotain viisaampaa tekemistä

Hohhoijaa, homman nimi taitais olla väsymys? En vaan kerrassaan jaksa nousta sängystä niin aikaisin että saisin pojat koulubussiin 7.15. Nyt sitä piristysruisketta kiitos! Esim. parin viikon loma auringossa tekisi hyvää, kukahan sellaisen tälle porukalle sponsoroisi..? Ja kun se tunnelin päässä näkyvä valokin on kuulemma säästösyistä sammutettu, niin täytyy ihan kaivamalla kaivaa ilonaiheita millä jaksaa kahlata läpi tämän pitkän pimeän. Ilmaisia vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan! Sanoivat radiossa että suomalaisten keskipalkka on kolme tonnia kuussa. Käsi ylös kuka on sellaisen nähnyt. Ja tarkoitan nyt meitä ihan tavallisia ihmisiä. Tietty asiaa voisi auttaa se että kävisi töissä.. Ois ihan hauska päästä kurkistamaan tulevaisuuteen, että onko vaikkapa vuoden päästä tilanne jo ihan erilainen vai vieläkö tämä suossa tarpominen jatkuu ja jatkuu vaan. Kuvat sunnuntailta kun vihdoin ja viimein sain istutettua talvivalkosipulit. Kylläpä nyt on tehokas ja aikaansaava olo! Tää nyt vaan on niin just tätä, sori, yritän saada iloisempaa tekstiä aikaan ensi kerralla.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Heippa!

Luin pitkän pätkän sun juttujasi läpi. Tähän piti ihan kommentoida... että ihmettelen tota keskipalkka-asiaa. Oikeesti, siis KESKIpalkka??? Kolme tonnia??? Mun palkka oli huipussaan kesällä, kun tein tunteja niin paljon kun pystyi ja kaupan palkassahan on sitten vielä ne lisätkin illoilta ja viikonlopuilta... ja se huipputulo oli siis bruttona 2200€ suunnilleen. Eli normipalkka ei oo tuollanen ollenkaan vaan useita satasia vähemmän, nyt joulukuun palkka oli varmaan tonnin vähemmän kun oli vähemmän töitä. Olen siis ilmiselvästi alle keskipalkkojen, ja pahasti. Mies tienää enemmän kuin minä, on automaalari, ja senkin palkka on käteen jotain 1700€/kk eli mitä se sit bruttona onkaan... ehkä 2500€ tai en mä tiiä.

Kysymys kuuluu, että mitä työtä ne keskipalkkaiset mahtaa tehdä??? Ihan tavisduunarin palkka ei ainakaan yllä lähellekään tollasia tuloja.

Tää sun teksti on nyt jo aika vanha, mutta pitipä kommentoida kuitenkin.