Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kesä kuutena kuvanaKesä 2012 tiivistettynä: Mansikoita, multaa, märkää. Voikukkia ja vapaahetkiä. Pimeitä päiviä. Kaikki on ihanasti rempallaan.

Viime (tai siis tämän) kesän kuvia katsellessa ihan hämmästyin kuinka paljon on ollut hyviäkin säitä, auringonpilkahduksia, riemunkiljahduksia. Mutta totuushan toki on, etten ole montaakaan kertaa lähtenyt kameran kanssa pihalle sateisena päivänä. Tuntuu että vähän totuus vääristyy jos muistelee kesää pelkkien kuvien perusteella..

Miltä sinun kesäsi näytti?

2 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Olen ihmetellyt, kun ihmiset sanovat viime kesän olleen sateinen. Olin suurimman osan kesästä mökillä ja muistan ainoastaan 2 sadepäivää. Toisen käytin mökin siivoamiseen, toisena istuttiin kissan kanssa pihakeittiössä. Samoin oli kotona kaupungissa. Oikein ihmettelin, kun uutisissakin puhuttiin sateista ja tulvista. Meillä sadetta ei ollut, liikaa ainakaan.
Välillä jopa meinasi loppua sadevesi räystästynnyreistä ja pihakaivossakaan ei loppukesästä enää ollut vettä.

No, hyvä kesä se oli, vaikka hyttysiä oli mökillä aivan kamalan paljon, jopa hellepäivinä piti vetää pitkät housut jalkaan etteivät syö.

Vianna kirjoitti...

Onnenmyyrä trina! Sateet olivatkin kuulemma aika paikallisia, ainakin täällä Ylä-Savossa satoi ja paljon. Heinäpoutaa meillä oli kuuden päivän peräkkäinen jakso. Mansikka-aikaan oli ehkä kaksi kokonaista päivää ilman sadetta, silloinkin oli yön jäljiltä kosteat kasvustot. Varmaan puolet mansikoista jäi peltoon, koska niitä oli niin paljon ettei ehditty poimimaan tarpeeksi nopeasti ja kosteus levitti hometta tehokkaasti. Ja sateethan jatkui pitkälle syksyyn.. Ensi kesää odotellessa.