Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

maanantai 29. lokakuuta 2012

Touhua ja tunnelmointia

Säätila vaihtelee puolelta toiselle. Sumua, aurinkoa, lunta ja pakkasta. Voisipa kaiket päivät vain kuljeskella ulkona ja nauttia.


On kyllä ulkoiltu paljon, laitettu pihaa pikkuisen talviteloille. Vähän tuo lumipeite häiritsee hommia.


Käytiin lammella ihmettelemässä jääpeitettä. Mukaan oli pakattuna objektiiviä jos minkä mittaista, muistikortilla oli hyvin tilaa, ja sitten kuitenkin tapahtui se klassinen: puolessa välissä matkaa kamera sanoi "vaihda akku".. grrr..


Jospa saataisiin vielä se lämpöjakso, jotta ulko-oven eteen yllättäen ilmestynyt kynnöspelto voitaisiin tasoittaa ihmisten kuljettavaksi. Ja mielellään pian, kiitos, meillä on nääs sunnuntaina suuret triplajuhlat. Olisi kiva jos vieraat pääsisivät sisälle asti..


Sisällä kaaoksenselätysoperaatio on yllättävän hyvllä mallilla. Hyvä me. (Ja hyvä minä.) Vaikka paljon on vielä tehtävää ja huolehdittavaa ennen juhlapäivää.


Kohta on koti juhlakunnossa, ja sitten saa luvan pysyäkin. Joulun yli ainakin, tai mielellään vaikka ensi kesän rippijuhliin asti, ja pitempäänkin.

  
Ollaan myös leikitty ullaa ja väsätty unelmakakkuja oikein urakalla. Testikakkujakin muutama. Voi röyh, juhlissa ei varmaan jaksa syödä herkun herkkua, on jo nyt sellainen ähky että.


Vähän jänskättää kun koko viikonloppu on pyhää, joten kaikki hankittavat on muistettava viimeistään perjantaina. Muistilistoja on monta ja ne on melko pitkiä. Onneksi on vielä monta päivää aikaa tehdä valmistelut loppuun.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Kaupan täti tässä vinkkaa, että meidän kauppa on ainakin auki sekä la että su, vaikka ovatkin pyhiä molemmat... että on varmaan siis muuallakin kaupat auki, tai vähintään Siwa tai ABC jos teidän lähellä on sellaista.

Onnistuneita juhlia toivottelen!