Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ihan melkein lähettiin reissuun

Eilen pojat löysivät viime jouluna lahjaksi saadusta Bionicle -elokuvan kotelosta lasten pääsylipun Legolandiin. -Lähetäänkö? Lippu on voimassa kauden 2010 loppuun, joten: -Joo, lähetään vaan.


Oli oikein hauskaa yhdeksi illaksi tempautua suunnittelemaan reissua. Järjestettäviä asioita olikin paljon: sopivan ajankohdan etsintä, hoitaja elukoille, loma koulusta, hotelli, lennot vai mennäänkö sittenkin autolla. Legoland sulkeutuu lokakuun lopussa, muutamia viikonloppuja on auki vielä marras- ja joulukuussa. Reissun voisi tehdä vaikka syyslomalla. Mahdollisen elukkahoitajan kanssa käytiin alustavia neuvotteluita, yhdessä hotellissakin olisi ollut tilaa, mutta koko homma kaatui matkoihin. Autolla reissu kestäisi monta päivää enemmän eli liikaa, ja Kuopio-Billund-Kuopio lento maksaisi yli tonnin per kärsä! Ihan niin paljon ei säästössä ex-tempore -juttuihin ole..

Täytyy tyytyä muistelemaan viiden vuoden takaista visiittiä Legolandiin. Onpa siitä aikaa, lapset oli pieniä ja vanhemmatkin vielä nuoria :o)

Ei kommentteja: