Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ei pöllömpää
Lunastin kansalaisopiston opintokortin, joten kuudellakympillä pääsen koko talven ajan osallistumaan melkein kaikille kursseille missä tilaa vaan on. Viikonloppuna oli kivenmaalausta. Siellä muutaman mummon kanssa maalailtiin kiviä. Kun keräilin lauantai-iltana kurssin jälkeen kiviä sunnuntaita varten, kaikki kivet näytti pöllöiltä..

Pöllöjen lisäksi tein pari kissaa kaveriksi anopilta saadulle vanhalle kuluneelle kissalle, sekä perhepotretin, kulhollisen mansikoita, lehmän ja jäniksen.. Jännää..

Lapset oli heti sitä mieltä että pitää ostaa maaleja kotiinkin että pääsee hekin maalaamaan. Vois ollakin ihan kivaa puuhaa lasten kanssa.

5 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Iahstuttavia kiviä!

marika kirjoitti...

Ihanat pöllöt ja tietenkin nuo muutkin! Mun isompi poika maalasi ja kirjoitti opelle ison kiven muistoksi, kun koulu vaihtui! Kiva muisto, vaikka kukkapenkkiin :)
Mielessä on itselläkin ollut tehdä tekstejä kiviin, tästä sain inspiksen, kiitos!!!

SariHanne kirjoitti...

Ihania! Tuota vois kokeilla itekki joskus :)

Heli kirjoitti...

Vitsi sä oot taitava!! Mun suosikki on tuo leppäkerttukivi.

Nimetön kirjoitti...

Aivan ihanan näkösiä kiviä, tuota vois tosiaan kokeilla, kerää vaan isompii ja pienempii kiviä ja kattelee miltä ne alkaa näyttämään ja eiku maalaamaan,,,, paitsi että multa taitaa puuttua just se taito :/