Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 2. heinäkuuta 2009

Kevyttä kesätekemistä

Huomasin tässä juuri kuinka onnekas olenkaan. Ihan uudella, ennestään tuntemattomalla asuinpaikalla kaukana "kotoa" olen tutustunut alle vuodessa kahteen ihmiseen. Ja voin käyttää heistä molemmista nimitystä ystävä.


Uudet ystäväni saattavat ilmestyä pihalle kävellen tai autolla ihan ilmoittamatta. Kuinka ihanaa! Kaikenlaisia kutsuja ja kekkereitä järjestävät myös, ja kutsuvat minutkin. Lasten synttäreillä on kyläilty puolin ja toisin. Tekstiviestejä ja soittoja tulee harva se päivä. Tuntuu hyvältä kuulua porukkaan.


Eilen nämä leidit veivät minut tutustumiskierrokselle lähialueille. -Lähetkö mukkaan? -No tottakai! Ilman heitä en olisi ehkä koskaan saanut tietää, että kymmenen kilometrin päässä meiltä, melko kaukana kaikesta on vanhojen tavaroiden kauppa Entisaika. Kaikki lähikylien kirppikset kierrettiin myös, monet olivat harmi kyllä kiinni. Jotain pientä somistetta kuitenkin löytyi. Luovassa Puussa käytiin kellarigalleriassa ihmettelemässä keramiikkakenkiä. Ja jokaisen piti valita oma suosikkikenkäpari, vaikeaa.. Harmi kun en muista kuka ne oli tehnyt, ois voinut kuuklata löytyiskö kuvia. Helteisen iltapäivän kruunasi oikein äklösuklaiset jätskit. Namia!


Ja tänään hain Entisajasta eilen varaamani tasakantisen arkun..

2 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Oi, mikä löytö tuo arkku! Wow!!!

On hienoa, että uusia ystäviä löytyy uudelta paikkakunnalta. Tiedän, että joillekin on käynyt niin, että innolla on saavuttu uudelle paikkakunnalle. Mutta kovin nopeasti todettu, ettei uusien ystävyys-suhteiden syntyminen niin vain aina luonnistu. Toki se on joskus itsestäkin kiinni ja missä itse liikkuu, kuinka aktiivinen on. :) Tuo tutustumis-kierros kuulostaa kivalta!

Pellon pientareella kirjoitti...

Onpa mukavaa, että olet saanut ihan ystäviä! Minulla on lähinnä tuttavia ja tuttavien tuttavia täällä. Moni tietää minut, mutta minulla ei ole aavistustakaan, keitä he ovat... :). Aivan ihana arkku, vau!