Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Riippumaton


Haluaisin riippumaton. Ihanan, ison, luomupuuvillaisen riippumaton, jossa voisin loikoilla juhlapäivän päätteeksi ja muulloinkin, lueskella ihania kirjoja ja uppoutua haaveisiin.. Paikkaakin olen vähän katsellut, ehkäpä tammen katveeseen leikkimökin nurkalle, kuusirivin hämyyn. Ei ainakaan mihinkään paahteeseen.

Eilen meillä juhlittiin. Vähän-Isommasta tuli vielä vähän isompi tai ainakin vanhempi, yksitoistavuotias. Tykkään kun tulee paljon vieraita, jutellaan ja syödään hyvin, lapsilauma leikkii ja kirmailee ulkona. Vaikka onhan siinä aina oma hommansa laitella.. Eipä meillä juhlia liian usein järjestellä. Vielä enemmän tykkäisin ulkojuhlista. Terassia odotellessa, edelleen.. Juhlien jälkeen ihaninta on tyhjentää pöytä ja laittaa tiskikoneeseen paljon samanlaisia astioita. Siinä on jotain erityistä.

Haluaisin myös olla riippumaton kaikenlaisista koneista ja moottoreista. Aamulla oli sovittu tapaaminen. En päässyt autolla edes pihasta pois kun STOP-merkkivalo ja öljynpaineen merkkivalo alkoi vilkkua. Ok, täytyy sitten lähteä toisella autolla. Joka ei inahtanutkaan.. Onneksi apu oli kotona, vara-akusta virtaa ja menoksi. Myöhästyin vain vähän..

Meillä ei vieläkään ole satanut juuri yhtään. Saapa nähdä miten viljelykset menestyy tai menehtyy.. Tänään ei ole ollenkaan kylmää ja sateista. On ihanan raikasta ja kosteaa, helppo hengittää, ilmassa on syksyn tuntua. Tykkään syksystä. Olen lähdössä uuden ystäväni kanssa keramiikkanäyttelyyn ja kirpputoreille kiertelemään, kivaa!


Ylikasvanut nuoriso järjesti juhlien hupaisimman ohjelmanumeron: golfia kynnöspellolla traktorin kupeessa..

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Riippumatoissa on sitä jotakin alkukantaisen ihanaa. Saa tuudittautua sykkyrässä. Riippumattomuuden tilassa. =)

Vianna kirjoitti...

Juurikin niin: riippumattomuuden tilassa..