Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 6. heinäkuuta 2009

Helsingissä heinäkuu(ssa)


Kaupunkilaiset kirmaa kesälomilla maalle ja mökeille, me mualaiset taas kävästään ihmettelemässä kaupungin vilinää.. Miehen sisko tyttärensä kera kutsui keväällä minut ja Neitin "joskus kesällä" matkaseuraksi Helsinkiin. Nyt sitten on joskus kesä, ja koska hänellä ei ole vielä kesäloma, käytiin piipahtamassa siellä viikonlopun verran. Ja veikkaanpa että se oli ihan tarpeeksi..

Matkustettiin junalla ja jalan. Yövyttiin sukulaistätin "kesämökissä" kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Syötiin höpöruokaa koko viikonloppu.. Kovin hikistä iltapäivää ei vietetty, kiitos ihanan viileän ilman. Kotona oli ollut lauantaiaamuna 8 astetta lämmintä, hyvä että olin toisaalla. Tytöt halusi shoppailemaan, vahingossa osuttiin Kampin kauppakeskukseen, ja sielläpä päivä sitten vierähtikin. Itse olin ajatellut käydä kierrätyskeskuksessa ja Ruohonjuuri-kaupassa, mutta ehkäpä joskus toiste. Muutamissa sisustusliikkeissäkin ehdittiin käydä etsimässä ideoita tuleviin projekteihin. Matkan varsinainen syy..


..oli Savoy-teatterin High School Musical 2 On Stage. Voi kuinka tykkään katsoa ihmisiä jotka osaavat liikkua musiikin mukana! Ihania nuoria iloisia kauniita ihmisiä lavan täydeltä. Vähän eri fiilis kuin elokuvissa, näiltä sai esityksen jälkeen nimmaritkin! Oli hyvät bileet!


Kaikkein parasta reissaamisessa on kuitenkin kotiinpaluu!

2 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiva reissu, live-esiintymisiä on aina ihana katsella ja kuunnella! Minä en ole maallemuuton jälkeen oikeastaan käynyt pääkaupunkiseudulla lainkaan, kumma kun ei sinne kaipaa vaikka sieltä on kotoisin. Olen kai sitten mieleltäni niin maalainen :).

Kiitos vielä kerran tuosta Salaisuus-kirjan suosittelemisesta! Se on nyt luettu, ja vielä selailen sitä sieltä täältä. Olen onneksi sen verran "hörhö", että voin uskoakin sen oppeihin ;). Ja yritän noudattaa Salaisuuden henkeä - ja sehän toimii, ainakin pari kertaa jo ihan selvästi :).

Vianna kirjoitti...

Pellon pientareella: Kiitos kiitoksista! Salaisuutta tulee itsekin selaitua silloin tällöin, ja tarvetta varmaan olisi useamminkin.. Minusta on ihanaa olla sopivasti hörhö, ja siinähän ei ole mitään pahaa jos haluaa ajatella positiivisesti ja elää onnellisesti.