Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesän ensimmäisenä päivänä


Vielä-Isompi täyttää vuosia aina kesän ensimmäisenä päivänä. Tällä kertaa halusi lähteä juhlimaan kavereidensa luokse, joten juhlajärjestelyt jäikin sitten Mummun tehtäväksi. Me täältä vaan huudellaan onnitteluita, ja toivotaan että kakkua on syöty meidänkin puolesta. Ja odotellaan milloin päästään kuljettamaan nuorisoa mopokouluun..

Taas kerran ollaan kahdestaan kotona pari päivää, Pienin ja minä. Onpa ihanaa kun helleaalto ei enää tänään ole kiusannut. Oli kyllä kamalan kuuma viikonloppu. Ei hyvä pihatöitä ajatellen. Tänään tuulikin tuntuu taas kylmemmältä, vaikkakin olen viihtynyt ihmeen hyvin sisätiloissa. Innostuin mööbleeraamaankin, mikä on kyllä melkoisen harvinaista. Katotaan mitä porukka tuumii "uudesta" kodista kun tulevat.. Samalla tuli siivottua isot kasat karvoja pois nurkista pyörimästä. Eteisestä lähti - juu nyt jo - iiso pino talvivaatteita ja kenkiä pyykkiin ja säilöön. Tuli ihan mökkifiilis, niittykukkia maljakossa ja silleen.

Tänään tapahtui myös muuta jännää. Ollaan saatu kuunnella hieman erilaista pörinää.. Tästä se lähtee.

3 kommenttia:

leena kirjoitti...

Möbleeraamisen hyvä puoli on kyllä se, että samalla tulee vähän siivottua :)

Kauniita kuvia täällä!

Ella kirjoitti...

Joo onhan täällä tultu syötyä yksi ja puoli kakkua. Mummu näemmä osti kaksi.

Dahlia kirjoitti...

Nyt kannaataakin viedä nuoriso mopo kouluun. Ovat suunittelemassa siihen suurempia vaatimuksia (ja hintaa) EU säädösten mukaan. Hienoja kuvia!