Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Vahva suositus
Ei mikään maksettu mainos, vaan ihan omasta tahdosta haluan laittaa suosituksen tästä kaks viikkoa siteen alkaneesta Tietoisuusakatemian verkkovalmennuksesta. Puoli vuotta tiukkaa tietoa, webinaari kerran kahteen viikkoon, nauhoitukset saa itselle joten ei tarvi aina päästä paikalle, paljon itsensä tarkkailuharjoituksia, tietoa, oivalluksia. Ite oon sitoutunut tuohon puolen vuoden pätkään, oli niin naurettavan halpa hinta, kun tiedän mitä kaikkee näillä tiedoilla voi saada elämäänsä. Plus että Johanna on maailman ihanin ihminen!

Verkkovalmennuksen 1. osa on avoin kaikille, käy kattomassa edes nämä ilmaiset videot (kannattaa kuunnella sekä webinaari että harjoitus) täältä, niin voit ite miettiä voisko tää olla sunkin juttu. Sivustolta löytyy myöskin aiemmin julkaistuja materiaaleja mm. aiheista Kateus ja unelmat, Kipu, Ahneus ja raha, maksuttomia joogaharjoituksia, ym. Kaikkee mielenkiintoista siis!

Tässä tietoa huomisesta webinaarista:

"Seuraava webinaari ma 15.10.2018 klo 19.

Aiheena keho. Kuinka kehon kautta voimme kokea maailmaa ja itseämme.

Kuinka oppia hyväksymään ja rakastamaan itseään sellaisena kuin olet. Mitä tapahtuu, kun pystymme sallimaan itsemme olla juuri sellainen kuin olemme.

Lisäksi ohjaan kehotietoisuusharjoituksen, jonka avulla voit poistaa alitajunnassa olevia vahingollisia uskomuksia kehostasi."

(Heh, tuossa yläkuvassa, ihan oikeesti luulin et joku istuu rannalla mietteissään, kunnes lähempänä selvis, että taitaa olla aika päätön tyyppi hän. Päätön mies ei päätänsä puistele, päätön mies ei vanhoja muistele, vai miten se meni :o)

Ei kommentteja: