Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 2. lokakuuta 2017

Syyskuun tulkinta


Viikonloppu vierähti ihan muissa maailmoissa, joten syyskuun tulkintakin tulee tälleen jälkijunassa :o)

----------

EN TARVITSE MITÄÄN. SAAN KAIKEN.
Feeniks-lintu. Päästä irti niin pääset vapaaksi. "Saat sen mistä luovut." Vaikeuksien kautta voittoon.

----------

Sauvojen 6 - voitto

"- voitto - menestys - selkeys - läpimurto - energioiden yhdistäminen -

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat feeniks-linnun(!) päät, ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon."

---------- 

Heppatallissa on toisessa päässä karsina jossa yks heppa ja iso pihattokarsina jossa paljo heppoja ja peili. "Mitä ne tuosta peilistä tykkää?" Just meinasin itekkin kysyä sitä. Sit on kilometrin mittanen varustetunneli. Yhtäkkiä hepat onkin kolme sonnia. Yks niistä tunkee päänsä käytävälle, sitä pitää silittää, tunkee melkein syliin. Sitte ollaan siellä karsinassa, se on pelottavaa. Unessa yritän kirjottaa tätä unta ylös mustalla maalilla, se on melkein kuivaa, ei löydy sopivaa pensseliä, kaikki on liian leveitä, huonoja. Ollaan lähössä lasten kanssa kauppaan, haen vielä takin päälle ku ei oo rintsikoita, äiti just soittaa ja sanoo että naapurilla ei tiedetä mikä sillä on niin se joutuu suojatiehoitoon. Yritän kysellä mikä se sitten on. Jotenki tuntuu että mun eksällä on uus tyttökaveri. Puhelin soi ja ääni sanoo että istuhan nyt alas, ja oon heti että jaaha, joku on kuollu. Meen hammaslääkäriin, mutta aika onkin ollu jo aiemmin, 12.30 ja kello on jo 14, kaikki muut kutsutaan sisään ja istun vaan siellä ja odotan. Meen vessaan ja siellä on joku ihme viemärisysteemi. Meillä on ollu yks tuttu vvuuffaamassa, on just lähössä pois ja kirjottaa kivan arvostelun. Jonku tyypin piti tulla seuraavaksi sen tilalle, se on nyt Rovaniemellä, siltä tulee viesti että se on sairaana eikä pääse tulemaan.

(Nää unet on kyllä outoja.. Mutta tuo vvuufferijuttu tapahtui melkein oikeesti! Meille tuli japanilainen vvuufferi, joka noin tunti saapumisensa jälkeen pyysi kyytiä takas asemalle koska sen isoäiti oli sairastunut yhtäkkiä ja niinpä sen piti heti lentää takas kotiin..)

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Aikamoinen uni! Niinpä ne unet usein ovat. Minä muistan uniani tosi harvoin enää aamulla. - Mukavaa tiistaita!

Vianna kirjoitti...

Juu hurjaa kyytiä kyllä. Ehkäpä koko syyskuu oli sitten samanlaista sekoilua..