Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Toukokuun tulkinta


KAIKKI ON MAHDOLLISTA! Hyppy tuntemattomaan, riemu, keveys, manifestointi. Siivet kantavat - luota!


Miekkojen prinssi: Vanhasta irti päästäminen eteeenpäin menemiseksi. Elämässä täytyy uskaltaa ottaa riskejä sillä varman päälle eläminen ei ole täyttä elämää. Tartu rohkeasti uusiin haasteisiin. Tiedät kykeneväsi vastaamaan suuriinkin haasteisiin jos vain olet riittävän päättäväinen. Luota nyt omiin kykyihisi ja mahdollisuuksiisi. Osaat kuunnella sisäistä ääntäsi ja muodostaa kuvan maailmasta sekä älyn että tunteiden johdattamana. Muista kuunnella sisintäsi pyrkiessäsi päämääriisi. Joskus ongelmat ovat tuntuneet ylitsepääsemättömiltä, rajoittavat uskomukset kuten heikkous oman elämän suhteen - nyt et ole enää menneiden sidosten uhri. Kun tajuaa väärät asenteet ja virheelliset käsitykset voi jatkaa elämää. Irti ehdollistumista (mitä voin tai en voi tehdä). Ajattelutapasi voi olla paljon aikaansa edellä, ilmaise ideasi niin, että muut voivat ne ymmärtää.

Uni: Entisen kodin eteisessä sanoin heippoja vanhoille luokkakavereille. Piirsin pitkänokkaisen lohikäärmeen, hukkasin kuvan kun yritin ottaa sen mukaani ettei muut näe sitä. Kaija Juurikkala oli maalannut mulle koiratauluja. Kaksi naista tuli mun luo, toinen lakkasi mun kynnet sinisellä, sanoin etten oo kaskaan käyttänyt kynsilakkaa. Toinen oli hiusten kimpussa, sanoin ettei mitään tököttejä eikä värejä, enkä halua lyhyitä hiuksia. Kohta katoin peiliin, hiukset oli huomaamatta ajeltu siiliksi paitsi otsalta, ja sivuilla oli pitkät spanielinkorvat. Lyhyt takatukka oli ihan tumma. Kysyin niiden nimet että osaan sanoa kaikille ettei vaan mene niiden käsittelyyn. Ajelin jossain vieraassa kaupungissa, vastaan tuli porukkaa ja joku sanoi että vähän matkan päässä on joku väijytys. Käännyin pois.

Hihhih, nää on niin just näitä samoja juttuja koko ajan: sano heipat entiselle, ole oma itsesi, älä anna kenenkään muut määrätä minkälainen pitäis olla. Olenkin koko toukokuun vain hypähdellyt keijun lailla kevyesti tilanteesta toiseen, jäämättä mihinkään sen enempää kiinni, hyväksynyt että menneet on menneitä, ja elämä on elettävä joka hetki nyt ja tässä, ja minä voin päättää tehdä mun elämästä kertakaikkisen mahtavan elämällä mahdollisimman paljon ilossa ja rakkaudessa, ja uskomalla että kaikki ON mahdollista.

Ei kommentteja: