Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Maaliskuun tulkinta


PUHUN TOTUUDESTANI. USKON ITSEENI. - rehellisyys, luottamus, kiitollisuus. Se mitä etsit on ihan lähellä. "Maybe one day I can fly with you"

Tähti - inspiraatio, oivallus, oikea tie, itsetuntemus, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen, voimakas herännyt tietoisuus, tähtihetki. Älä huolehdi, kaikki järjestyy! Näe kaikki hyvä elämässäsi!

Unissakin vieläkin samat teemat: Lentokoneessa kaartelua, turbulenssia, mutta perille päästiin. (Asiat järjestyy aina, huolimatta siitä miten vaikeelta näyttää!) Lunta jossain rantakallioilla, otin kuvia ja astuin liian reunalle, aloin upota metrien paksuiseen hankeen, huusin apua, kukaan ei kuullut, huomasin että kuopan seinille tuli hengitysaukkoja, joten selvisin. (Olet itse oma pelastajasi!) Joku kylvetti meitä, piti ottaa vaatteet pois ja hangata ittensä saippualla. Olin viimeinen, ja oli jo paljon yleisöä. Miks mää aina häpeän? Jossain saunamökillä, ja sielläkin piti olla jotenki alasti. (Ole oma itsesi!) Yritin ottaa kuvaa lasin kylkeen kaiverretusta kuvasta että laitan sen johonkin, kamera ei tarkentanut niin lähelle oikein hyvin. (Katso kauempaa, näe koko kuva!)

Ei kommentteja: