Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 23. huhtikuuta 2015

Valkoinen päivä tänään


Aamulla ikkunan takana odotti valkoinen näky. Just kun ollaan iloittu paljastuvista pelloista ja kevään ensi kukkasista, otetaankin taas pari askelta taaksepäin ja kaikki on jälleen kerran lumen alla. No, keikkuenhan se kevät yleensä tulee.. Oltiin rohkeita (koska meillä on vielä talvirenkaat alla) ja ajeltiin heti aamusta kaupunkiin shoppailureissulle. Listalla oli Kontti sekä Ikea. Konttiin myös vietiin pari isoa kassillista tavaraa, joten katsoin oikeutetuksi ostaa itselleni pari paitaa ja hameen, ipanalle pitovaatteita, sekä kuudellakymmenellä sentillä kolme lautasta.

Ikealle olikin kova hinku päästä, sillä pyykkihuone on alkanut nyppimään ja pahasti. Ostettiin kymmenen verkkokoria likapyykkikoreiksi sekä rungot niille. Nytpä on kunnon pyykkitornit, ja mahtuu vaikka kuinka likapyykkiä jonottamaan koneeseen pääsyä. Jospa vihdoin mahdun siivoamaan pyykkihuoneen lattian, viime aikoina siellä on lainehtinut erinäisiä pyykkikasoja, ja nyt on karvaa ja pölyä nurkat täynnä. Muutama koneellinen pyykkiäkin olisi hyvä pyöräyttää, mahtuu sitten loput paremmin torniin. Haaveissa on myös systeemi, jolla kuivausrumpu pysyy pyykkikoneen päällä, kesällä entisen hajottua jouduttiin hommaamaan uusi pyykkäri, ja torniasennussarja ei käykään uuteen koneeseen..

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voihan takatalvi sielläkin... muuallakin maassa on tainnut lunta sadella. Täällä oli tuulinen ja vesisateinen päivä, ja vahvasti oli kyllä sellanen tunne, että ei se kesä sieltä nyt meinaa tulla ollenkaan...

Kätevän näköinen kori! Mä odotan innokkaasti, että pääsen Ikeaan... ens kuussa vissiin ollaan menossa.

Vianna kirjoitti...

Taas tulee lunta..

On muuten jännä, miten joku noinkin pikkujuttu kuin uusi likapyykkikorisysteemi tuo hurjasti puhtia pyykkäämiseen :o)