Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 13. tammikuuta 2014

Zen siitä sai

On oikeastaan tosi vaikea löytää oikeanlaisia sanoja kuvailemaan paria viime päivää, joten kerron vain että vietin i-ha-nan viikonlopun Villa Mandalassa. Kasvisruokaa, kevyttä lumisadetta, metsäkävelyä hiljaisuudessa, pakuriteetä, joogaa, hyviä yöunia, saunomista, pulahdus paljuun, kehon ja mielen puhdistautumista, rentoutumista, syvään hengittämistä, omaa aikaa, ja paljon muuta - aika täydellistä.

Ihana "joululahja" Neitiltä, hommasin sille samanlaisen :o) Eihän sitä yksin olisi jaksanut ajaa reilun viiden tunnin matkaa suuntaansa. Nyt on vuosi aloitettu voiden hyvin, ja samaa rataa on tarkoitus jatkaakin. Voi hyvin

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kuulostaa todellakin ihanalta!! Pitäisköhän joskus kokeilla... en ole ikinä kokeillut millaista on jooga!

Keskeneräinen kirjoitti...

Olen joskus katsellut tuota paikkaa netissä, mutta se näytti jotenkin liian täydelliseltä. Niin kuin liian hyvää ollakseen totta. Mutta oli se sitten vissiin aitoa tavaraa kumminkin, postauksesta päätellen :)

pioni kirjoitti...

Loistolahja!

Vianna kirjoitti...

Heli: Joogaa on monenlaista, tällä kertaa se oli melko rankkaa ja kuulemma puhdistavaa. Ei kun kokeilemaan vaan! Me muuten ajettiin tuonne ihan siitä teidän vierestä :o)

Keskeneräinen: Mullakin vähän jänskätti että voikohan tuollasta olla olemassakaan. Jos ne vaikka ei päästä pois sieltä tai jotain.. Oli kyllä oikeesti ihanaa!

pioni: Niin olikin!