Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 17. tammikuuta 2014

Niinpä niin

Olipa kerran mies, joka istui talonsa katolla, koska tulva-aalto vyöryi hänen kylänsä yli. Vesi uloittui jo kattoon, kun paikalle tuli pelastusryhmä soutuveneellä. He yrittivät sinnikkäästi päästä miehen luokse, ja kun he lopulta onnistuivat, he huusivat: "No, ala tulla. Astu veneeseen!" Mies sanoi: "Ei, ei. Jumala pelastaa minut."


Vesi nousi yhä korkeammalle ja hän kiipesi ylemmäs katolle. Vesi oli hyvin pyörteistä, mutta silti toinenkin vene onnistui pääsemään hänen luokseen. Taas he pyysivät häntä tulemaan veneeseen ja pelastautumaan. Taas hän sanoi: "Ei, ei. Jumala pelastaa minut! Minä rukoilen. Jumala pelastaa minut!"


Lopulta vesi peitti hänet melkein kokonaan, niin että vain hänen päänsä pisti esiin. Silloin paikalle tuli helikopteri. Se tuli aivan hänen yläpuolelleen ja sieltä huudettiin: "Tule nyt. Tämä on viimeinen mahdollisuutesi! Kiipeä sisään!" Vieläkin hän sanoi: "Ei, ei. Jumala pelastaa minut!"


Lopulta hänen päänsä vajosi veteen ja hän hukkui. Taivaaseen saapuessaan hän valitti jumalalle: "Jumala, miksi et yrittänyt pelastaa minua?" Ja jumala sanoi: "Yritinhän minä. Lähetin sinulle kaksi soutuvenettä ja helikopterin."

Ei kommentteja: