Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 2. elokuuta 2013

Muodonmuutos


Muistatko tämän? Meidän takkukasa karvapörhelö pörröpöksy Pimpula-Pampula..


..kävi tänään parturissa. Tuntuu melkein kuin oltais saatu lähtiessä mukaan ihan uusi koira!


Oli siinä naurussa pitelemistä. Varsinkin kun Pinja alkuun ärisi omalle hännänsaparolleen, ei vissiin ollut ennen moista nähnyt..


Olen monena kesänä haaveillut tuon karvakasan keritsemisestä. Nytkin jäi vähän myöhään, mutta onneksi tässä on vielä aikaa kasvatella talveksi uusi lämmin turkki.


Voi kuinka siistiltä näyttää!

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Metkan näköinen koiruus kun pää on eri väriä, korostuu enemmän lyhyellä turkilla. Ei kyllä ihan heti samaksi uskoisi :)

Unknown kirjoitti...

No jestas, siinähän tuli kunnon muutos. Ja koirasta tuli heti ihan kujeilevan pennun näköinen. Siisti lopputulos. :)

Heli kirjoitti...

Voi ei, tosi hupaisan näköinen! Pää ja kroppa ihan eri paria - tulee mieleen snautseri tuosta kropasta. =) En tiennytkään, että noilta paksukarvaisilta koirilta vois ajella karvan pois. Ehtiikö se tosiaan kasvaa entisenlaiseksi niin lyhyessä aikaa?

Vianna kirjoitti...

Heh! Oli kyllä tosiaan hauska tuo värinmuutoskin. Totta, että Pinja näyttää nyt enemmän pennulta, mutta tuntuu kuin olisi jotenkin rauhallisempi. Vaikka sama väkkärähän tuo on, pyörii vaikkei enää olekaan pallo. Eihän turkin ajelu ole varmaan mitenkään suositeltavaa, mutta kun toinen rakastaa mylläämistä pihalla säällä kuin säällä ja inhoaa harjaamista, niin tämä oli hyvä ratkaisu. Ehtii kasvaa talveksi jonkun verran että lämmittää, ei ehkä koskaan palaudu ihan takas ennalleen, mutta eipä se täällä maalla haittaa, pääasia että toimii kuten pitää..

Hanna H kirjoitti...

Mun pitäis kans ajella koiruus, on päässyt turkki taas siihen kuntoon. Kevättalvella ajelin viimeks. Meillä on cotton de tulear :-)

Nimetön kirjoitti...

Voi Pimpulaa minkä näkönen on!! Aivan huippu! Mahtaa itestäänkin tuntua oudolle,ku ei oo montaa kiloa karvaa kannettavana...Ihana kerrassaan!
-Sartsa-